2011-08-28
21:29:50

Rubrik:
Ja ni som läser förstår säkart vad det är jag tänker skriva, NU HAR JAG INTE SKRIVIT PÅ ETT TAG.. hehh men nu ska vi gå rakt på sak istället för att skriva om massa skit, Skolan började ju förra veckan. A de blev inte så hemskt som jag trodde(Y). Massa nya lärare, å massa.. aja, men jag har typ helt vride på dygnet nu.. hehh förr gick jag å la me vid typ 2, 3 nåt sånt, men nu typ halv 10, 10 nå sånt.. aja imorrn äre skola, inte så sjukt okej, men ganska, haha saknar redan typ alla, men jaja, nåndag i veckan har jag en ny väska, ni kan få en bild på den, jag kommer typ köpa den på intersport, där hade dom billigare än på stadium. Men jag kan ju säga vad jag gör, jag sitter och lyssnar på musiken till Jag saknar dig. den va fan bra(Y) Men nästa månad måste jag köpa nytt smink de jag har är inte jätte bra.. Bara å hoppas att jag har råd me allt jag vill ha just då.. jaja nu är klockan hal 10. Nu går jag och gör mig klar, heddå
-saw-

2011-08-19
23:19:43

josefin . johansson .
Hej, nu har jag inte kunnat skriva på ett tag, hehe.. Men idag har jag varit med jossan typ hela dagen, vi skulle till stan och se bio åsså skulle vi äta där. HEHE vi skulle cykla dit å de ös regna, så vi blev genom blöta.. inte kul med andra ord...... Vi åt i alla fall på subway, as gott som vanligt, sedan så gick vi vidare till ica och köpte godis, sedan så gick vi till bion, vi såg jag saknar dej, jag höll typ på börjagråta femtioelva gånger. HEHH tur man är bra påhålla tillbaka, men filmen var i alla fall as kalas. Nu skall jag och josefinamargareta se filmer gånger tre.(Y) får skriva later. hejdå.
-saw-
vi ♥ 

2011-08-17
13:33:53

medeltiden.
Hej igår glömmde jag ju skriva, blir så depprimerad när jag glömmer skriva de e inte kul. Igår bakade jag fanni och emma bullar dom blev typ goda fast lite torra kanske men de är inte alltid så lätt å få degen typ två mm tunn.. Sen for jag och emma till en lekpark och åt rödavinbär. Sen ville vi cykla nånstans, så då blev det att vi cyklade broarnarunt. ( Nog för att det bara är en bro men.. ) Idag ska jag typ fara till mamma en natt för att pappa är i typ storuman eller hur de nu stavas. haha i helgen ska vi kanske måla min vägg, den blir inte rosa som de var tänky men den blir mörk lila!(Y) men nu ska jag spela sims medeltiden har inte gjort de på flera dagar..
hejdååå -saw-

2011-08-15
23:59:01

här är jag, här är vi.
Idag kom jag till kåge, dom som har mej på fb vet de säkert redan. När jag hade kommit hit så dammsög jag mitt rum, sen så åt vi middag. Sedan så for jag och min bästavän emma ut och sprang broarna runt. Riktigt trevligt. Sen när vi sprang förbi jossans hus så gick vi upp till hene för hon var ute och plockade blåbär, som hon skulle äa till frukost! Hon skulle äta typ mjölk med bär i om jag fattade rätt asså, vilket inte händer så ofta. Sen när jag kom hem så duschade jag, sen hjälpte jag fanni med henes soff bord, de blev riktigt fint! Sem så har jag typ suttit vid dator i alla fall ett tagmen sen kam fanni och ville att jag skulle hjälpa henne med hennes färgning, så då gjorde jag det, men de blev inte riktigt som hon hadde tänkt med färgen asså.. jag vet hur de känns och de är fan inte kul.. Men nu har jag tänkt gå ner och äta lite macka sen ska nog jag sova, sen ska jag vakna tidigt och äta frukost sen ska jag ut och springa med emma! men ja som sagt nu ska jag sova.
gud naaaatt -saw-

2011-08-13
21:54:36

nu sitter jag här, med en tv och mamma.

Ja, rubriken säger allt, nästan. Jag sa ju att jag inte skulle kunna blogga men så blev de inte, för mamma köppte ett internet saksak. Riktigt praktiskt. Men idag så har jag varit på nolia antagligen, och första timmarna jag var där så gjorde jag typ inget, jag tittade på mamma när hon scannade folk. HAHA mysigt för henne.. elleeeer? Hehe hon gilla inte fötter så mycke, å då få man se fötter som ha as långa naglar och dom luckta skiit.. Menmen sånt få man räkna med. A men nu ska jag berätta om lite trevligheter! Jag har sett sara varga irl, de va å på nolia ofc! Hon va typ bättre irl än va hon va på tv, jag filmade men ja jag tog ju inte me nån telefon sladd så jag kan inte visa men jag tog en liten saksak från youtube som hade ganska så bra kvalitet, eller ja jag har ju inga öron så, HEHH den kanske inte var så braig.. I lägen heten som vi har hyrt är det i alla fall riktigt mysigt, det är en etta, med andra ord ett vardagsrum ett kök en toa och en hall, vi vågar som inte röra jätte mycke här men asså ja, vi tog iaf salt av han idag till våra pommes, annars har vi lånat typ hanns tv och hanns soffa och hanns två sängar. han ha typ en 47" platttv och ett as bra surround system(stavning), en bioduk och allt där till, jag och juóssan ska kanske fara på bio eller a jag skickade ett sms å frågade men jag fick som inget svar. HOn har inte riktigt på sin telefon så ofta om jag har fattat rätt asså, och det är värkligen inte bra.. men asså jag tror att jag ska börja avsluta nu HEHE, NJUT AV FILMEN FFS!--- v
                                                            V
 

-saw-

2011-08-12
03:26:26

HOOJ!
tjenare! Idag har jag typ integjort ett skit. Det har regnat så det blev typ å se film med min mamma och min syster. Ja nu kommer vi ju till det, antii kom hem idag! Jag tror ng jag har saknat henna lite ändå. Men nu så ligger jag i min säng och lysnar på mamma mu cyklar. Riktigt bra, tycker jag i alla fall. Innan jag gick och la mej så hade jag as ont i magen, inte okej.. Men imorron blir det andra bulla, det luktar som en bra idé, HAHAHA den där ä så bra! Nä men alvaligt jag ska te nolia med min lill mamma, hon ska stå i en sån där liten sak, riktigt trevligt, vet inte riktigt jur jag ska fördriva tiden, men på lördag så ska jag iaf se på sara warga.. Det känns riktigt lovande. Så att nu kanske folk som läser fattar att jag inte kommer att skriva på ett tag.. känns inte så roligt när jag typ lixom har kommit in i en liten blogg sak vad man nu ska kalla de för, men de känns som att jag blogg mer än jag gjorde förr iaf. Men en sak som jag e lite hett för att blogg tag bort, de hära me rött under då man ha stava fel, eller äre bara min dator somär lagg? A vem vet, men jag tro folk fatta vad jag skriver ändå, känns som jag skriver ganska samman hängande i alla fall! Men nu vet jag inte om jag ska ta och sova nu snart. HEHE det låte som en bra idé. Jag kanske ska skriva lite innan jag far imorrn. Men eeeeee, a, vi hörs imorrn (kanske).
-saw-

2011-08-10
02:10:42

film
Hej, idag har jag varit med julia, sen for hon och köppte mjöl och kom aldrig tebaka, int frdet var tänkt men. Sen då hon hade fare for vi till jysk, sen for vi till tre kronor och åt jag åt en hawajanare, mamma med, sen for vi till mormor och morfar, riktigt trevligt var det, sen for vi hem, och då ringde telefonenoch det var fanny min syster, och då prata vi i 02:02:15 timmar. men ja som sagt nu ska jag se en film som heter kocken, den vet jag att den är bra så jag längter lite.. Ni kan få en bild på framsidan. Från det ena till det andra min hund pratar i sömnen... leeskigt.
Film tips från mej va.
-saw

2011-08-09
01:50:14

WÄÄRD!
Hej, nu sitter jag här i mitt fina rum med joolia, och min sööta hund roonja. Vi väntar på att en film ska bli klar men de blir den inte.. Men annars så har vi typ blåst såpbubblor, eldat, cyklat, suttit på en sten och sagt att det är stängt. HEEH riktigt trevligt. Men i alla fall, så har emma fått kackeklackor i sitt hus inte okej, hoppas de inte gjorde nå attt jag sare.. HEHE vet inte ens om jag stava rätt. Nu sitter joolia och smsar hoppas hon skickar ett sms te mej å annars bli jag sur... jag tror inte hon sar, men nu tittade hon.:] Men jag kan berätta lite mer om grill ningen hära! Det var en gång en Sanna och en Julia, som skulle ut och grilla för att ha lite trevligt. Men det gick inte så bra för dom, för allt var blött som dom skulle grilla, så dom tog kol och tändvätska, det brann en stund men inte så länge som Sanna och Julia ville.. Då blev sanna arg, och gav upp, men dom han grilla två korvar och en vit sak!;) SLUT.
Det var väl en bra saga? ska nog börja skriva fler sådana. men nu e filmen klar, vi syns väl sedan då?
A jag hittade bilden jag gjorde men a den blevsom han blev, valitte stressad:]
-saw

2011-08-03
21:46:54

k

1) rökt/ röker ciggaretter [] 
2) dricker/ druckit alkohol [] 
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5] strulat [x]

6) snubblat på stan []
7) haft sex med flera stycken samtidigt []
8 ) bråkat med din bror/syster [x]
9) velat haft sex med din bror/syster []

TOTAL: 4


11) umgåtts med mördare []
12) varit sur och struntat i att äta middag [/]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [ ]
16) gjort något farligt [x]
17) träffat USA’s president []
18) ljugit om vart du är [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö []

TOTAL: 4½


21) haft utegångsförbud []
22) haft dataförbud []
23) stannat ute hela natten []
24) ätit ett helt glasspaket för dig själv [x]
25) ätit kattmat/hundmat [x]
26) rakat av ditt hår []
27) gjort sönder någons biljett []
28) gjort sönder något med flit [x]
29) varit på ett kalas [x]
30) varit i turkiet []

TOTAL: 4


31) vart på en fest [x]
32) sett the Mardi Gras []
34) vart i afrika []
35) sniffat något  [x]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär/burit armband [x]
38) bär/burit t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rap [ ]
40) äger en cd [x]

TOTAL: 6


41) vart goth []
42) klätt dig horigt []
43) vart punkare []
44) vart alternativ [x]
45) stulit något [x]
46) vart så full a

48) vart full och trillat omkull []
49) vart förälskad i en granne []
50) haft någon snokande i ditt rum [/]


TOTAL: 2½


51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) gjort bort dig för klassen [x]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert []
55) skrikit hora åt någon []
56) skrikit bög åt någon [X]
57) installerat högtalare i din bil []
58) gjort sönder en spegel []
59) vart i samma rum som någon som har sex []
60) använt någon annans tandborste []


TOTAL: 4


61) varit otrogen []
62) sett en olagligt nerladdat film [X]
63) laddat ner filmer olagligt [X]
64) laddat ner musik olagligt [x]
65) skolkat [/]
66) haft samtal med rektorn []
67) retat någon [X]
68) gått ut från en resturang utan att betala []

69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]

TOTAL: 6½


71) ägt en liten lägenhet []
72) snott din kompis pojkvän/flickvän []
73) velat ha kompisens pojkvän/flickvän []
74) pratat med en polis [x]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling []
77) kysst en främling []
78) liftat med en främling []
79) blivit sexuellt utnyttjad []
80) utnyttjat någon sexuellt[]

TOTAL: 2


81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 1 timme i sträck [x]
84) kollat på tv 5 timmar i sträck [x]
85) vart vid en eld [X]
86) blivit kallad dålig förebild [x]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon []
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]


TOTAL: 9


91) blivit påkommen när du fuskat []
92) fuskat på en läxa [x]
93) gett bort något du gjort själv [X]
94) blivit puttad i en pool []
95) lekt i en pool [X]
96) varit förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv []
97) varit förälskad i någon som är yngre än du []
98) använder eyeliner/kajal [/]
99) använder foundation []
100) skrattat åt någon som gjort sig illa [x]

TOTAL: 4½


TOTAL: 47

10-20= Sunnanåare
21-30= lite rebellisk
31-40= lite små he
t
41-50=rebell
51-60= sörbölebarn
61-70= Bitch
71-80=
Hur kan du har klarat så här långt i livet
81-90= bad ass
91-100= Morö backe barn

2011-08-03
21:15:20

HOOJ!
Nu har jag verit i ålund i typ 2 dagar, och nu har vi kommit hem och ska vara hemma i kanskeenhalv timme till. Nu så hajag nyss matat mina sköldpaddor, haha då blev då dom glada iaf! Men annars så har jag bara suttit här och lyssnat på musik. De är riktigt bra. HEHE jag ska försöka skriva lite mer så folk fattar vad jag skriv, hehe jag orka inte byta blogg hela tin så jag kommer ha den här några år till. Eller ja folk visste kanske inte ens att jag hade tänkt lägga ner den.. Men nu vet alla, hehe allaska veta hur mycke jag fundera på de, typ minnst en gång per dag.. Men nu har jag då bestämt mej för att ha den ett tag till. Jaja snart blir det nog att fara till kåge och hämta lite saker hos pappa, b l.a min tvtärflöjt, haha man måste ju sombörja träna så man e ganska bra inför hösten. Haha va inte direkt igår jag spela om säger så.. Asså shiiiit jag vill ha en systemkamera, jag kan typ serriöst göra vad som hälst för att få en.. Menmen, kommer npg inte få en än på ett tag iaf. Jag måste köpa nya kläder inför skol starten, för hehe.. skolan börja ju snart.. Inte okej, eller första veckan ä väl ganska okej, men sen gå de bara ut för.. Men jag saknar Jossan, Ellen, och a nåra till as mycke! Hoppas dom saknar mej me! Hoppas dom ser de här över huve taget. Ellen vet jag läser min blogg ibland men Jossan vet jag inte. Ni måste få bilder på mitt rum sen asså de kom å va så sjuukt snyggt där att de fatta ingen.. Jag kommer ha en rosa vägg, åsså harjag fått enny byrå den ä typ as stor, åsså har jag fått en ny spegel, åsså ska jag måla mitt skrivord svart me turkosa knoppar och kanske nån rosa. Jag bli typ glad ba jag tänk på  de! Men jag måste komma ihåg å ta kort förasså guuh, så snyggt de kom å bli! Nu så ska jag redigera en bild tror jag, såde blilite, nytt här. Nu har jag gjort den och de blir nog som ett litet av slut här för vi måste nog fara typ nu så.. ja, jag får helt enkelt skriva i veckans slut kanske.
hittade inte den jag gjorde så ni får den här ist..
PoK - saw

2011-08-01
18:57:39

hola habib.
nu har jag sovit hosjosse de va as kul.
först så for vi till ok och då va de en gubbe som glömde en bulle på ett tak å körde iväg då sprang jag å getta han.
sen åt vi den, sen så såg vi filmer, sen så gick vi utpå studsmattan för vi skulle sova på den. sen dagen efter så åt vi hallon, sen kom en som heter josefina, och vi for till maxi, sen så tog vi enkund vagn å åkte i den på parkeringarna!(Y)
sen så for vi till josse igen, och då körde jag in i ett träd me cykeln.
Hej.
Nu har jag sovit hosjosse de va as kul.
först så for vi till ok och då va de en gubbe som glömde en bulle på ett bil tak å körde iväg då sprang jag å getta han på e4.
sen åt vi den, sen så såg vi filmer, sen så gick vi ut på studsmattan för vi skulle sova på den. sen dagen efter så åt vi hallon, sen kom en som heter josefina, och vi for till maxi, sen så tog vi en kundvagn å åkte i den på parkeringarna!(Y)
sen så for vi till josse igen, och då körde jag in i ett träd me cykeln.
sen for jag hem och åt lite.
men annars så har inte jag jätte mycke å skriva om de ä typ att jag har vare på holmön me emma vi for på visfestivalen!:D de va typ kul, först så skulle vi cykla till emmas farfars stuga och lämna cyklarna och gå där ifrån, sen så skulle vi vänta på emmas pappa så att vi kunde ta oss in, men a, då vart ju vi pissnödiga och ja, vi gick på toa,å på vägen till toerna så stog deen kille å titta på oss as länge, och sen när vi va typ nån meterifrån han så nöffa han åt oss..:O
JAG BLEV AS SUR..:O
menmen.. emma märkte de typ int ens..:]
men då emmas pappa hade komme så gick vi ju in och satte oss och då kom en bög och dansade, sen så börja han hoppa och sen när han hoppa så ramla den turken, int för han va turk men..:]
Måste nog börjapacka snart igen.., vi ska typ till ålund ikväll;)
Men har redigerat en bild som ni kan få se om nån nu tittar asså;]
Hejdå-saw.