2012-08-31
11:26:50

fromheden
hej! igår skrev jag inget för att jag var i fromheden och sovde där en natt med min klass och våra lärare!:) de va riktigt kul tyckte jag! asså shit mitt skrattanfall jag fick!:o ni skulle ha varit där, asså emilia hon skrattate typ seriöst i 1timme i sträck! hon blev blå efter ett tag om nån undrade. och jag själv skrattade enda tills jag blev hes om nån undrade. tvärr tog jag inga bilder men jag bad jossan att skicka lite bilder till mig på skype inte för att jag vet om hon minns det men om hon läser de här så tycker jag att hon borde göra det för min skull! ja men sen ska jag nog kanske vara med julia men vet inte riktigt en hur det blir inget är riktigt säket än, men en sak som är så säkert som de bara går är att jag ska gå och lägga mig typ 20.00(?) ja men vi får ju helt enkelt se hur det riktigt blir!:) sen har jag en överraskning till er som ni ska få veta på måndag eller tidigere!;)
-nudiich-

2012-08-29
17:39:41

bilder för engångs skull.
hej! igår va ju jag på stan, just därför hann jag inte skriva igår, eller jag tror i alla fall inte att jag skrev något igår(?) ja men nu har jag i alla fall bilder. jag ska snart på träning så här har ni bilderna.
ny kula på min stav, suddig vet.
ny väska.
att jag är lik mig?:)
-
jappchek
-nudiich-

2012-08-27
16:46:36

skolfoto
hej! vi har ju tagit skolfoto förra veckan, och nu har jag typ valt hur jag vill ha mina porträtt bilder. va typ läskigt att jag tyckte bäst om den jag trodde skulle va typ fulast.. och då förstår ju i alla fall josefin ellen andréa elin siri och wilma vilken jag menar!;) ja men den här dagen har ju varit helt okej tycker jag, sen ikväll blir det antingen holken eller träniing de beror på om det regnar eller inte och om andréa ska dit eller inte. så då får vi väl se då vad det blir!:)     har ni tänkt på en grej? att jag har börjat bli riktigt kass på det här med bild uppdateringar.. blir typ ledsen på mig själv, men jag fotar helt enkelt inte direkt så överdrivet mycket.. ja men sen i alla fall alltså nån annan dag tp imorrn eller något så ska jag och ellen gå på stan och då ska jag köpa mig en väska och den skolle jag nog kunna fixa en bild på sen så att ni kan få se den i alla fall!:) ja men nu ska jag gå och göra mig lite mat håller typ på dö av svällt.
 
random
-nudiich-
 

2012-08-26
18:12:33

hallo
hej! nu är jag äntligen hemma från zonlägret, ville bara säga de, ska ner och äta nu sen far jag nog iväg till ostvik med ellen för att titta på kims träning, fråga inte varför, brist på annat jao.
-nudiich-

2012-08-24
18:10:57

byske nästa jaoo
hej! ursäkta för lite dålig uppdatering dom senaste tvådagarna, har helt enkelt haft annat att göra på sistone men för mig har det hur som hellst typ inte hänt någonting, okej nu lät de lite fel.. först säger jag att jag har haft annat att göra och sen så har det inte hänt så mycket..? jag förstår inte mig själv.. aja nu tar vi idag och skiter i igår!;) jag steg upp klockan halv sju och klädde på mig och sminkade mig och sen gick jag direkt till bussen hann ju göra lite fler saker men orkar inte skriva allt nu efter som att jag ska ju skriva på den andra bloggen också!;) ja men sen va jag ju i skolan där va de ju som en helt vanlig dag typ, fast lite extra skratt idag!(y) ja men sen kom jag hem och duschade och nu sitter jag här och skriver på mammas dator och håller på att hungra bort.. de här känns inge bra.. ja men i alla fall så efter maten så ska jag fara till byske och vara med sanna lindgren på ug, hennes blogg hittar ni HÄR! och där vet jag inte vad vi kommer att göra men de blir säkert kul det med!:) ja men nu är det nog snart mat så ska ta och skriva på min och ellens blogg nu, och den hittar ni HÄR!
FÖRLÅT.. men hinner inte skriva på den andra bloggen för maten är klar nu..:/
-nudiich-

2012-08-22
21:55:56

mamma nu jao
Hej! Nu sitter jag hemma i soffan hos mamma, hit kom jag efter skolan idag som slutade klockan 14.10 bara för att anki va så gullig idag!:) ja annars har väl dagen varit riktift bra! Jag hade ju match idag, vi förlorade med 1-0.. jag höll på göra världens mål men då tog de i ribban.. ni ska veta så sur jag blev.. ja men typ de har hänt i alla fall om jag ska skriva så kort som det verkar som att jag ska!;) har ju mammas mobil så.. antar väl att hon vill ha tillbaka den.;) tror i alla fall att jag ska gå och lägga mig nu!;) -nudiich-

2012-08-21
18:27:59

snabb jag e
hej! idag var första skoldagen, den va ju helt okej!;) kul at träffa alla men det säg att bada för det var is kallt.. sen for jag i alla fall hem och då städade jag typ hela nere våningen bara för att jag typ inte hade något alls att göra.. vet att jag har mycket till liv.. men hörrni! den 26/8 kommer han som ska laga min mobil hem från nått land och då ska han laga den och då får jag den snart!!!!!!:D:D:D lite glad jag är alltså! ja men nu måste jag gå ner!;) för måste he igång en film innan felicia kommer ur duschen annars går hon och lägger sig..
-nudelboi-

2012-08-20
15:05:43

1halv dag kvar.
hej! ja som det nu står på rubriken så är det en halv dag kvar.. de här känns inte bra.. men samtidigt känns det riktigt bra för att få träffa alla mina underbara vänner! igår försökte jag komma på vilka som går i min klass men jag kom på typ 14stycken.. känner mig gammal..(a) men nu gjorde jag en uppdatering på facbook och ja då får vi se om de blir nån som blir ledsen för att jag har glömt den eller något sånt!;) idag har jag i alla fall träning, tror att det är klockan 18.15-19.30 men minns inte riktigt. och nu har dom i alla fall anmält mig till de dära träningslägret i burträsk!:D jag kanske inte ens har sagt att jag ska dit men de ska jag! inte lite taggad jag är asså!:D och jag ska försöka ta lite bilder men kommer nog inte komma ihåg de.. ja.. jag och mitt minne.. vi passar inte så bra ihop.. och jag fick just veta att jag ska stå i garderoben på olearys från klockan 21.30-02.00 på en LÖRDAG!:O blev typ sur.. och endel kanske inte förstår vad jag menar med att stå i garderoben, j´med det menar jag att jag ska ta emot allas kläder och ge dom typ en bricka, och sen ska jag stå där och dö för att de kommer att vara så GRYMT pinsamt.. ja men nu ska jag göra andra saker. vi hörs!;)
Tumblr_m91x44yqwp1rx0zxzo1_500_large
-nudiich-

2012-08-19
20:35:10

2-0
tjenaretjenare! ville bara säga att vi ägde ut clemens idag!;) kanske inte med så mycke men ja, vi va ju ändå  bättre än dom. och idag kanske ni till och med får bilder från matchen!:) men jag säger en sak! klaga inte på mitt utseende. så är ni väldigt gulliga!:D här har ni.
 
 
gaaah min utseende där!!?
vriden?
yeah!
-nudiich-

2012-08-19
13:21:34

hejdå
godmorgon! idag har jag typ hunnit vakna sminka mig, och äta. och ja.. som vanligt smsa lite men de är ju så standard så de skriver man ju inte ens. ja men nu snart så ska jag väl vara med julia, de blir nog en av dom sista vännerna jag är med på det här sommarlovet. (förutom dom i mitt fotbollslag, men det räknas inte) asså gud jag får typ ångest.. för jag lovade ju er massa bilder på när jag spelade fotboll, men alltså fanny har ju tagit sin kamera och flyttat hemifrån!:O så nu vet jag ju inte riktigt hur dethär kommer att sluta.. kanske blir så att antii får fota oss när vi spelar mot morön på maxiplan, för de är ju nu snart så ni kanske få hålla er till dess, inte för de kanske är så jobbigt men..?(a) men vet ni? då ska jag glädja er med några bilder från villvattnet!:) här kommer dom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja men de va de, sen kan ni få en bild på min fina match tröja, för ja! jag har ju match idag också jaoo!;)
nu vet ni;)
-nudiich-
 
 
 

2012-08-17
14:57:00

tält
hej! igår kväll hade jag ju en match då vi förlorade med 3-1.. hade kunnat bli 2-3 men dommaren gnällde på att jag va offside inte för jag va de men.. aja, sen after det så ringde jag till julia och frågade vars hon va och då va hon i kåge med josefin vid ica!;) så då böejade dom gå mot mitt hus och sen sa jag att jag va klar då kom dom in.:) och vi typ höll på göra oss klara och sånt där ni vet ganska länge, och sen gick vi ut och va med apper, chris och jacke!(y) och vi va väl med dom till typ kanske elva då jacke for hem, sen gick jag, julia, jossan, apper och chris till mig där vi va i vårat tält som jag jossan och julia skulle sova i!;) och dom va med oss till kanske ett eller någe minns inte riktigt. a men nu har jag i alla fall färgat håret klart! känns riktigt bra nu asså!;) inte för de har torkat än men de blir ju säkert bra det med!:) ja men idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, bara att hoppas på att de kommer nån som kanske vill vara med mig. annars ska jag typ gå och lägga mig klockan nio.. för ja.. ni vet ju kanske anledningen till varför jag är så grymt trött, i alla fall emma julia och jossan. ja sen har jag väl inte så mycket att berätta, jag har solat. de är typ de enda jag har gjort idag!;) och jag har ju lovat er bilder på när jag spelar fotboll och så ni vet, och de kommer men inte just i de här inlägget, kommer nog lite senare bara!;)
Tumblr_m8wgx5tzgs1rqkyh9o1_400_large
-nudiich-

2012-08-16
15:52:23

ajaj
hej! haha glömde helt bort att jag skulle skriva inatt.. haha jag spelade en massa på spela.se jao.(y) sen där vid typ ett så gick vi ut och då gick vi till philip!:) och vi gick runt litegrann och sen gick alla hem igen!;) jaa sen pratade ju emma med jonte hela funcking tiden så jag hade typ ingen att prata med.. ja men sen där vid typ 06.00 så gick vi och la oss och sovde!;) och det känns inte riktigt så bra idag för jag har ju då match om typ en timme..-.- kommer typ somna när jag springer.. nä men jag tror faktiskt att jag kommer vakna till lite grann i alla fall när jag väl ska spela och så där ni vet!;) ja men nu ska jag typ ta och gå och göra lite köttbulls mackor och äta dom så jag klarar mig att tag till i alla fall!;)
531730_479971462014918_1267377188_n_large
-nudiich-

2012-08-15
22:49:36

lan jao
hej! just nu sitter jag vid en dator hos emma lindberg!:) och samtidigt som jag skriver på min blogg så pratar jag med julia på skype!:) men nu dampar det vet inte riktigt vad som händer!:O ja men jag och emma ska nog förmodligen gå och äta glass snart!:) ja men annars idag så har jag typ inte gjort mycket alls, jag for till stan sen for jag till mamma med julia och där hämtade jag mina kläder och sånt och sen så for jag tillbaka till pappa och åt spagetthi och köttfärssås!:) sen efter det så for jag på träning tillsammans med min vän andréa!:) sen va jag där i en timme och en kvart, efter det så for jag hem till pappa och duschade, sen åt jag lite is som jag hade gjort sen packade jag och nu är jag då hos emma där vi sitter med varsin dator i knät och ska spela!:) ja men jag kommer garanterat att skriva mer sen!;)
 
 
ph:julia häggström
-nudiich-

2012-08-15
11:32:18

stan nästa jao
godmorgon! förstår egentligen inte varför jag är uppe den här tiden på dygnet men nu är jag det och de känns faktiskt riktig bra!:) och idag som det står på rubriken så ska jag till stan, antingen blir det själv eller med någon som då troligtvis blir julia men jag vet inte än. ja men idag har det inte hänt så mycket blev väckt av att fanny kom in i mitt rum och sa hej då, och att hon skulle till byske, och efter det så kunde jag inte ssomna om.. sen så steg jag upp klädde på mig och sminkade mig som vanligt jaoo. ja men jag ska ta bussen som går klockan 12.00 så bästa att skynda sig!
-nudiich-

2012-08-14
13:15:24

godmorgon
tja! idag har jag typ nyss hunnit vakna, eller ja nyss.. för typ nån timme sen, men ester jag steg upp så klädde jag på mig, efter det så sminkade jag mig och fixade håret! sen så gjorde jag och felicia varsin billy pizza och åt upp dom!:) och sen så gick jag upp för trappan satte mig vid datorn och här sitter jag nu och skriver!:) och felicia ville att jag skulle skriva om henne som jag gjorde på dogge sååååååå, nu sitter jag här och skriver och samtidigt pratar jag med felicia om lite grejer!:) och nu vill jag bara säga att folk puffar mig väldigt mycket!:o blir typ rädd.. ja men sen vid 5-6 så ska jag och andréa fara och spela fotboll med berat och en av hans vänner!;) a men nu har jag väl inte så mycket mer att säga så får väl säga att ni må hade så länge!;)
Tumblr_m8ee28rqo61r8tiw6o1_500_large
-nudiich-

2012-08-13
22:17:40

http://sweelo.blogg.se/
hejsan! idag vaknade jag tidigt på morgonen, av att ellen skikade ett sms till mig, där det stod att hon ville veta vad min morfar sa som var så roligt och sa jag det och då skrattade hon! sen så somnade jag om och vaknade igen lite senare av att fanny la sig i min säng. sen så åt vi lunch som plev då pytt i panna men en maaaasssssaaaa pommes krydda!:D sen så gick jag fanny antii och felicia till mimmi och ann som är min mammas fastrar. där vi drack kaffe, eller ja.. vi? jag och fanny, sen drack felicia mjölk och antii vatten.;) sen så gick vi hem igen och jag började städa lite i mitt rum:) och sen blev det middag, och då blev det dennis korv med pommes och även då med en maaaassaaa pommes krydda!(y) sen så soelade jag lite krocket med felicia och sen cyklade jag iväg på träning med andréa!:) sen va vi där tills det var slut sen for jag hem och duschade.;) sen är vi judå i nutiden där jag sitter med min pappas dator i knät och skriver på min blogg, samtidigt som jag tittar på wallander på 4an!;) och jaaaa jag vet att jag lovade bilder från fotbollen idag men alltså.. fanny lämnade mig.. så hon får väl fota på matschen istället.
-nudiich-

2012-08-12
23:51:11

kåge
hej! är nu hemma i kåge. känns riktigt bra. förutom att alla mina fotbolls saker är hos mamma men de blir ju säker bra det med!:) ja, men idag har jag typ inte gjort mycket alls, jag vaknade där i min säng i ålund tittade på klockan då va den tio i ett. och då steg jag upp tog med mig hundarna ut i det så kallade vackra vädet! då gick jag in, åy några mackor, sen gick jag ut med antiis kamera och fotade den vackra naturen!:) tyvärr så lämnade jag ju då kameran hos mamma, för jag hade lix ingen sladd så jag hade ändå inte kunnat visa er bilderna.. men dom kommer nog om en vecka eller två eller mer det vet man ju aldrig hur det blir.;) ja men asså jag kan nog inte skriva mer ikväll för jag måste nog gå och lägga mig snart.. men jag skriver imorn, fanny ska ju fota mig på träningren imorrn! lite jag tagga! då ska ni få dom fotbolls bilderna jag lovade er för typ ett år sedan..
-nudiich-

2012-08-11
21:43:09

ålund
Hej! De blev så att vi for till ålund!:) och nu sitter jag i våran stuga och skriver på mammas mobil. Tror nog att hon vill ha den tillbaka snart så slå skynda mig lite. Vi kommer att sova här tills imorgon. Då kommer vi fara hem till Morö backe och sen så kommer min pappa att hämta mig!:) så då alla söta kåge bor! Då kommer ja!;) ja! Nu ska jag typ gå och leta en boll, har absolit ingrnting att göra just nu.. så atteeeee då får vo höras sen!:)
-nudiich-

2012-08-11
16:50:30

The man who can't be moved.
 
älskar låten! bästa kvallan jag vet, eller de kanske bara är datorn som är seg(?) ja idag har jag typ hunnit göra mycket om man tänker på vad klockan är!:) jag stegupp efter att dogge skita ett sms eller ja.. typ en timme efter men, sen gick jag till den där gulliga tanten och sålde do där grejerna ni vet;) hon köpte tre saker med vad minns jag inte riktigt(a) ja men sen kom jag hem, duschade, sen stekte jag plättar!:D de blev typ ganska gott fast dom blev lite brännda..:] men sen så skickade jag ett sms till julia och frågade om hon hade lust att komma till mig och äta plättar och de ville hon så då har vi då suttit där i vårat vardags rum och ätit plättar!:D ja sen satt vi i soffan och typ drygade och såg på film!:) de va riktigt trevligt!:) och nu sitter jag då här hemma i våran lägenhet på morö backe helt utan vänner och skriver på sannawedin.blogg.se jao. asså jag ska typ göra en blogg som heter jao.blogg.se haha ska typ fråga om de finns nån där ute som vill dele den bloggen med mig, så om de är nån av mina söta vänner som läser dethär så kan den ju få kommentera och säga att den vill de!:) men nu tror jag att jag ska gå ner och prata med min mamma och fråga henne hur de kommer bli om vi ska till ålund eller inte!;)
saknar er mina underbara systrar♥
-nudiich-

2012-08-11
00:52:30

våra underbart vackra hundar
finaste ronja♥
 
litte suddig men, ronja och sune♥
underbar vackra sune!♥
 
 
mums♥
 
 
 
gud vad jag älskar våra grymt fina hundar!♥

2012-08-10
23:42:16

vill du stödja världs natur fonden?:)
hej! asså gud vet ni hur töntig jag känner mig seriöst, jag tycker de är hur pinsamt somhellst.. jag fick såhär me posten idag ba bli wwf fadder eller hur de nu stog minns inte riktigt och då började jag kolla på premierna och de och då kunde man vinna blandannat en iphone och en ipad och en systemkamera!:O och jaba asså shit jag måste vinna de där!:O så då gick jag och underbaraste emilia ut för att försöka sälja lite!:) men vi lyckades inte-.- alla va så sjukt överdrivet dryga.. dom hann typ inte ens öppna dörren innan domba nej. jag och emilia vi stog ju bara där och typ happ.. nudå? då såg vi en as gullig tant som va ute, sen gick hon in och då plinga vi på, och jag ska gå tillbaka till henna imorgon på förmiddagen, de så hon att jag skulle göra så då måste jag väl göra de så hon inte blir ledsen på mig nu!:) haha nä, men jag höll just på ta en ny profilbild med min gulliga systers systemkamer (tack för lånet) btw, så kom jag just på att jag inte ens frågat henne, men tar ju bort bilderna efter mig så tror inte att det gör så mycket(a) ja men sen hela dagen igår och halva idag, tillbringade jag med dom bästa emilia, julia, ceilia och ronja!:) tack mina underbara vänner för en helt fantastiask dag/kväll/natt/morgon! de får gärna hända igen!;) tyvärr blev det ju inge bilder då för jag va ju så dum att jag inte tog me min kamera..-.- blir typ sur på mig själv.. nu kan ni få en bild påmit utseende just nu.
ÄLSKAR KVALLAN!:D skojabara. ja nu vet ni!:) ni ska få en bättre bild på håret när de är färdit villket de kommer bli snart vilken dag somhellst!;) nä nu ska jag lyssna på musik som jag inte har lyssnat på på hur länge somhellst;) hade så bra!
-nudiich-

2012-08-09
01:09:16

från blondin, till brunett.
hej! förlåt att jag inte skrivit tidigare nu vet jag ju inte hur många som kommer se de här(a) inte för de spelar så stor roll men.. nu har jag i alla fall tänkt att ni ska få lite före och efter bilder, hoppas att ni tycker att de blev fint! jag tycker i alla fall att de blev helt okej. men de är ju inte klart än. vi ska färga de en gång till för de blev typ randigt, asså tvärs över eller hur man säg, förstår inte hur min mamma lyckades med det men de funka ju å!:) och nu ville dogge att jag skulle skriva om han så, jag smsar med dogge just nu jaooooo. ja nu vet ni det!:) ja men annars i dag har jag typ inte gort så överdrivet mycket, typ fotbolls träning gjorde ett mål jaoo typ stolt jag ä asså(a) sen när jag kom hem så duschade jag sen så for jag till julia och va väl där tills typ för ett tag sen. och nu är vi alltså i nutiden där jag sitter och skriver på min blogg, och smsar med dogge.:) men asså förlåt jag lovar så mycket, tyvärr blir det ingen bild ikväll, men imorgon då ni!:) eller jag lovar ju inget men alltså mest troligt imorgon, kanske kommer ny proffe då också!(y) men nu blir det att tvätta ansiktet och så ni vet!:)
-nudiich-

2012-08-07
22:48:40

färga håret
hej mina vänner!:) när jag skrev sist så hade jag typ inte hunnit göra nånting.. men nu ni! nu har jag och min mamma hunnit vara till maxi och köpt hår färg!:D tagga sate att få se hur de kommer se ut nu asså!:D bild får ni sen:)
-nudiich-

2012-08-07
17:17:44

isträning eller inte isträning?
hej! nu håller jag på börja bli sur här asså,, för jag vill fara på isträningen men har typ ingen att fara med.. men vi får väl se hur det blir innom några minuter!;) igår hade jag fotbolls träning, de gick ju ganska bra förutom att jag sug i mål nu när jag inte varit där på hur länge som hellst.. åsså sug jag på skjuta. så helt seriöst så kan jag typ ingenting längre.. men sen så for jag och mamma och hämtade underbaraste josefin johansson! och hon sovde då här hos mig. vi sov ute på ballkongen de va super mysigt de ska jag verkligen göra om nån gång!:) sen idag så va jag ju då med jossan ett tag sen for hon hem och jag blev ensm. så nu sitter jag då här vid mammas dator och skriver, och jag funderar på att kanske börja fixa mig lite och så ni vet. det blev ingen isträning för mig idag. men kommer ju såklart gå på typ varenda match! ja men nu ska jag och min mamma fara till ica eller något och köpa någe som vi kan äta!:) ni må hade!
-nudiich-

2012-08-06
13:17:34

känn dig som hemmaaaa
hej! igår kom jag hem från vvt! känns riktigt skönt. och igår skrev jag inget för dirket jag kom hem så duschade jag sen packade jag min väska igen och for till min vän ellen! vi har haft det riktigt trevligt! vi typ pratade massa sen såg vi film och sovde i deras husvagn. sen vaknade vi vid 10 tror jag och då låg vi där en stund sen gick vi in till hundarna. när vi då va inne så åt vi klämmackor!:) riktigt gott! sen åt vi daim glass och sen kom andréa!:) och vi gick till ica och köpte varsin choklad kaka. sen åt vi upp dom i en lekpark och sen gick vi til ellen och drack glocken jao!(y) sen så just nu så håller vi på göra chokladbollar! kommer bli riktigt gott!;) bilder från vvt kommer ni få när jag kommer hem. kommer då även berätta lite mer om vad jag gjorde och så ni vet!;) men vi hörs senare!
-nudiich-