2012-06-25
23:02:39

mobilbloggar
Hej! Blev tydligen lite bloggning i alla fall!:) men tyvärr blir de inge dagens inspration och inte långa inlägg. men vi kan väl säga att dethär är bättre än ett inlägg i veckan? Nu kanske dom som vet vad som hänt min mibil undrar vilken mobil jag skriver från?(a) jo, jag skriver från min mammas fina mobil!;) och de blir ju jätte bra tills vi börjar använda hennes dator! Idag har vi i alla fall inte gjort speciell mycket vi har typ varit inne och sett tv för det har regnat så satans mycket.. hoppas att det blir bättre väder imorrn så att vi kan dra till kupolen och köpa kläder, och så att vi kan dra till stranden och bada med hundarna!:) men nu ska jag ta och avsluta mitt skrivande för att vi ska fara och hämta antii på sitt jobb nu snart!:) Hoppas att alla haft en trevlig dag/kväll!
-nudiich-

2012-06-24
14:37:14

-dagens inpiration
we♥it
 Dont_ov_4fe6e991ddf2b34ed700007d_large

2012-06-24
14:32:00

Borlänge.
Hej! nu snart bär det av till borlänge, inte direkt lite taggad jag är på åka bil. HAHA nu vet alla att jag gillar att åka bil!;) men seriöst de är typ de mysigaste som finns(Y) och vi får väl se hur det blir om jag kanske kan skria när jag är i borlänge, för vi kan ju kanske ta med en sån här internet grej ni vet! men nu får ni en bild för det lär ju dröja innan ni får nästa tvärr.. just nu testar jag en sån dära snabbinlägg grej. tycker inte att det gick direkt fortare bara för att jag skrev här men..
VI FÅR HÖRAS!:D

2012-06-23
15:15:17

SANNA IN THA HOUSE!
Hej! är nu en vecka sedan jag skrev sist.. inte okej för min del väll säga förlåt för denna kassa uppdatering.. men min dator har gått sänder de va något me nån windows grej som int va som de skulle, så jag ska ta och ta min dator med mig och fara till min pappa här någon dag så får vi väl se hur det blir om jag får leva utan dator eller om jag kommer att få börja använda min igen. (liten chans..) sen så har jag ju varit på holmön/ratu så jag hade typ inte kunnat skriva ändå men då hade jag ju i alla fall kunnat säga att jag inte skulle kunna skriva menmen nu gick inte det. har ju en hel del bilder jag skulle villja visa er dä ute i världen. men vill inte fylla mammas dator med mina grejer.;) men nån gång kan jag lova att ni ska få se dom, kommer typ spamma med bilder när jag kommer hem från borlänge. juste de har jag ju glömt säga! att jag ska till borlänge typ imorrn, så imorgon kanske vi hörs eller så gör vi det inte de vet man ju inte förns efter!;) me nu hörrni tycker jag att ni borde göra som jag gå ut i det underbart fina vädret och SOLA!:D vill bli brun..
-nudiich-

2012-06-15
15:55:05

- dagens inspiration


Tumblr_m3pxzxk3xw1r5ujf9o1_500_large
we♥it

2012-06-15
15:39:11

SOMMAR LOV!
HEJ!!! just nu är jag typ överglad!!!! (igen) men nu har jag inte någon lust att dela med mig! idag har vi fått ett underbart och långt sommar lov! är så sjukt förbannat glad att det fattar ingen! tyvärr blir det ingen bild på hur jag ser ut idag för har inte riktigt tagit någon tror jag.. men det kommer nån gång i fram-tiden!men nu snart så sta jag ta och äta  lite middag och det blirnog sallad igen. det brukar bli så när inte antii är hemma då äter vi de vi gillar riktigt mycket sen blirvi less på det och äter detaldrig mer. ungefär så. men efter maten så ska jag fara till kågebadet och vara där påen till avslutning men det är bara för hägstadiet!;) sjukt ägda alla små barn! men där så kommar jag att vara med emilia, dessi, jossan, ellen och typ andréa? och vi ska typ bada fast jag vet inte riktigt!;) men nu får ni vara nöjda för dagen med mitt skrivande! höres och synes!
-nudiich-

2012-06-14
16:34:31

- dagens inspiration
223967_461315087230538_770548696_n_large
we♥it

2012-06-14
16:29:30

klippt mig!
hej! asså nu är jag så sjukt över glad att det fattar inte en männinska på denna jord! jag har äntligen fått klippa mig, nu är mina toppar as fina, och luggen är finare än den var förr! asså åååhhhhh nu skulle jag kune delamed mig av min glad-het, tror inte riktigt att jag behöver all denna glad-het!:D nä men annars så har jag varit i skolan, vi hade uppdraget och då hade jag vattenkrig..-.- de va inge kul för jag förlorade men de va as kul å skvätta vatten på alla!:D men före de så gjorde jag mat, de va också ett uppdrag! vi skulle typ göra klämmackor, jag smakade inte ens min.. för dom åt upp typ allt av min.. blev typ ledsen.. men här ska ni nu få se före och efter bilder på mig och mitt hår!
FÖRE:


EFTER:


Jag blev nöjd!:) måste verkligen börja klippamig oftare så att jag kan få långt hår nångång!.
men nu ska jag ta och spelalite grann så hörs vi sen!:)
-nudiich-

2012-06-13
18:28:22

- dagens inspiration
De2e034e0011516d4efc4d95_large
we♥it

2012-06-13
18:23:09

→Byske←
HÅÅJ! idag var det fotbolls turnering på skolsn, det var ju som ganska kul tyckte jag! men jag tycker att det hade varit mycket kuligare om vi hade vunnit, menmen.. man kan ju inte alltid vinna!;) sen efter det så for jag till mormor och morfar! detvar ju riktigt trevligt, förutom att jag luktade svett.. det är inte okej att göra det alltså! men sen så kom jag hem och då duschade jag typ dirrekt sen så åt jag middag och det blev sallad! riktigt gott! och nu ska jag passa på att be om ursäkt för så dålig bild-uppdatering.. får typ dåligt samvete.  men jag kan bara inte hjälpa det.. hoppas ni kan förlåta mig! och imorgon så ska jag faktiskt troligtvis klippa mig!:D så då lär ni ju i alla fall få se en ny bild på mig. och nu så ska jag fara till byske och titta på ett hus! hoppas verkligen på att jag ska flytta dit! jaja som sagt! ska dranu!
-nudiich-

2012-06-12
20:45:36

- dagens inspiration
Tumblr_m5finnnsdg1rxnuleo1_500_large
we♥it

2012-06-12
20:43:24

kläder.
hej! idag har jag varit på stan, troligtvis sista gången jag kommer köpa något på stan före sommarlovet. men den här gången köpte jag faktiskt kläder! jag köpte den dära underbartfina byxdressen! sjukt glad jag är! sen så har jag väl inte gjort överdrivet mycket, varit i skolan. sen åkte jag buss till den dära isgrejen nivet, och fick pengar av pappa sen gick jag hem till moröbacke! det gick riktigt bra! sen åt jag middag, det blev spagetti och köttfärsås. sen kom antiis kompismy, och då for vi till stan jag köpte min byxdress. sen såfor vi till bastuträsk! för antii och my ska nudå jobba på metaltown! så just nu sitter lillen på ett tåg på väg till göteborg. jag vill faktiskt också åka tåg.. menmen får väl göra det någon annan gång då.. men nu alla fina underbara männinskor ska jag ta och spela lite så hörs vi på ett tag!
-nudiich-

2012-06-11
20:37:07

- dagens inspiration
1gq0m01a25o_large
we♥it

2012-06-11
20:33:50

staden
tjenare alla tuffguys där ute i stora världen. idag har jag typ sovit, jag sovde hela vägen till klockan 16.02 och det är ju som helt okej. sen for vi typ direkt till stan, och jag skulle då där köpa puder. sen hittade ja en underbart fin byxdress men den köpte jag faktiskt inte tyvärr.. önksar att jag kunde få en liten gullig hundralapp till, det är faktiskt behövligt just nu.. men ja så kan det ju också vara!ni måste faktiskt hjälpa mig att välja vad jag ska ha på mig på skolavslutningen.. för jag kan inte bestämma mig.. imorgon är det skola i alla fall känns som helt okej, jag har typ slutat vara som alla andra typ klaga på att de är skola hela tiden för egentligen är det yp int ens jobbigt. nu låter jag typ som världens plggis men jag är bara ärlig. såär det. men på fredag blir det sommarlov för oss allihopa. och det är fett nice! men ni må hade medans jag gör annat!
detta puder är numera mitt!
-nudiich-

2012-06-10
20:11:34

- dagens inspiration
_mg_0617_146568633_large

2012-06-10
20:07:49

Klass kväll
Hej! igår hade vi en klass kväll. de va som riktigt nice! int för vi gjorde så sjukt överdrivet mycket men de va ju som ändå kul!;) vi typ spelade fotboll, spelade kort, såg film, sprang runt, dampadem och ja typ de, i alla fall jag sovde inte en minut och de va typ andra gången jag lyckades vara vaken an hel natt.. typ stolt nu jaoo. men nu i efterhand är jag sjuuuuukt trött orkar typ inte leva så trött jag är.. blir nog att sova riktigt tidigt ikväll, för ja..... de är ju operation dagsverke imorgon och om jag ska med pappa till hans jobb så kommer det nog att bli ganska tidigt antar jag väl.. men hoppas att han far vi 8 i alla fall, int för jag tror det men. aja nu ska jag ta och göra annat!
-nudiich-

2012-06-08
21:32:26

BIO
Har varit på bio med mina systrar! det var riktigt nice, vi såg snövit, det var premiär idag!;) Den filmen är ett film tips från mig! Sen jag skrev sist har jag typ inte gjort något alls åt en uppvärmd pizza bit, sen hoppade jag och antii upp på hennes moppe för att träffa fanny på bion inne i skellefteå! för felicia ville ju inte komma för hon skulle ju levla i gta.. KÄNNER MIG SVIKEN.. menmen.. sånt är livet</3 nä jag skoja de bara med errrrrrrrr. men nu ska  jag ta och göra annat vad vet jag inte än men orkar inte blegg så överdrivet långt idag tyvärr, men imorgon kommer det ett nytt inlägg tidigt på morgonen för jag kommer inte att ha tid att skriva något efter 13.00.
AS BRA!♥
-nudiich-

2012-06-08
14:20:39

- dagens inspiration
Väldigt basic och så men fin!
Vad tycker ni?♥
-nusiich-

2012-06-08
14:14:49

Rubrik:
hej! idag är jag sjuk igen.. inte nice, hostar som en gammal hund och det kommer släm och det är allmänt äckligt.. och förlåt alla mina fina vänner där i skolan för att jag inte kom idag ville men jag tyckte att jag skulle stannahemma så att jag är frisk till skolavslutningen! igår var ju jag på stan (igen) va ju så glad då för då trodde jag verkligen att ja NU!!!! kommer jag att jag pengar på mitt kort!!! men nej.. de hade jag ju då tydligen inte.. blebinte så glad menmen så kan det vara iblend hoppas bara att jag får pengar innan skolavslutningen för jag måste köpa PUDER!!!! åsså råkade jag ju då hitta en asgullig klänning som jag ska köpa, för er som undrarkommer jag nu börja ha klänning. det känns rätt. är ju trots allt en tjej så då ska man väl ha klänning och allt såntdär, eller ja jag vill ju inte ha kjolar för de passar jag inte i.. men nu tror jag att jag ska ge er lite dagens inspiration och sen tror jag att jag ska se lite film!:)
saknar som satan..♥
-nudiich-

2012-06-07
19:31:42

-inspiration
58969076341284768_n8z5q9cv_c_large
we♥it

2012-06-07
19:28:38

stan jao
hej! idag är jag frisk!:D sjukt glad jag är alltså! men då for jag ju till skolan då eftersom att det är torsdag, och där var det ju som en vanlig dag, ett litet prov i no, vi hade matte, svenska, arbetspass, språk och elevens val. på elevens val har jag sy-slöjd och däe håller jag på med en klänning som numer är klar och ligger här bredvid på en stol. helt okej fin blev den och då får vi ju se om det blir några pengar för att ha den på skolavslutningen eller inte!:) Har nu helt nyligt kommit tillbaka från vårat träiga matbord, där vi åt skink sallad! Och nu sitter jag här i vårat vardags rummed min mamma våra hundar sune och ronja och min moster!;) det är ju som riktigt nice!:) Har just nu planer på att baka lite toscakaka och äta det!:) Det känndes som ganska gott för mig! sen får vi väl se om vi har ingrädienser eller om det fattas något!;) men det tror jag ju inte då:)
googlebild.
-nudiich-

2012-06-06
15:50:38

-inspiration
Tumblr_m1g2pays8a1r3e62yo1_500_large
we♥it

2012-06-06
15:47:26

sveriges nationaldag
hej, sjuk idag med tyvärr, men nu är det i alla fall på bättrings vägen! har börjat ta min astma medicin så att nu känns det faktiskt lite bättre med andningen och sånt där!;) så nu är jag bara lite snorig och har ont i halsen men det hinner nog gå över innan imorgon!:) eller ja.. jag tror då de i alla fall!;) sen hade ju jag planer på att fara till stan och köpa lite grejor. men då kom ju mamma med dat att det ärsveriges fucking nationaldag.. den kan ju ba gå å ta sig å sluta vara en fucking röd dag.. känner att jag är lite arg just nu.. jag som hade börja tagga å allt åsså sen ba nääääää... menmen jag får väl ba ligga hemma å dö för att jag är så förbannat arg. yes så får det bli!:) ja men just nu sitter jag och skriver med berat på facebook och det är ju som helt okej nog för att vi har världens drygaste chatt men de funka ju det med! sen så har jag typ vaknat gick ut med hundarna, gjorde gröt, sen såg jag coraline med mamma, eller hon kom när typ halva filmen hade gått. den filmen är faktiskt bra!:) och det är en barnfilm fastän den inte riktigt serut som en barnfilm.. jaja spelaroll nu ska jag göra nånting typ gåoch duscha kanske vi får väl se vad det blir.
-nudich-

2012-06-05
18:56:21

Svar på frågestunden
Postat av: anonym

vem är du tillsammans med?=P

Svar: Lika hemligt som ditt namn tydligen är;)
Postat av: gurkanhasselmark!

Vem ärdu kär i?;]

svar: Ingen:$
Postat av: lonnakko

va?

svar: vadå va?
Postat av: din rumpa

är jag snäll :P

 

Det vet jag inte eftersom att jag inte vet ditt namn;)


Postat av: din rumpa

aojfklhsk ? eller asdfghjklöä' ?

Svar: Jag vet inte vad något av det är?Postat av: Linn

1. vad är din favvorit maträtt?:)
2. har du nå djur i såfall vad för djur!:)
3. vilka är dina bästavänner?:)
4. vad är dina favvorit färger?:)

Svar: 1. Vet inte riktigt, typ grillat(Y)
2. Ja, jag har två sköldpaddor och två hundar!:)
3. Josefin Johansson, Emma Lindberg, Emilia Bäckman, Ellen Lövgren, Julia Häggström, Andréa Marklund♥
4. Rosa och svart:)
Postat av: ally

har kan du vara så snygg?<3

 

Svar: Haha gullig fråga, jag tycker ju inte att jag är det men det är väl mamma och pappas fel att jag serut som jag gör antar jag väl;)♥

Postat av: andréa♥

Om du va tvugen att byta skola vilken skulle de va?:$
Vilken sport skulle du gå om de inte hade varit fotboll?:$

Slut på ideer så mobba int frågerna..

Svar: Då skulle jag nog byta till byske:)
Tror nog att jag skulle gå tennis då, har ju typ alltid velat göra det!:)
Postat av: bengt

har du sett en tomat???

Svar: ja
Postat av: random
vem uppfan mat?

 

Svar: inta jag i alla fall.


↓Här är några bloggar ni gärna får kolla in på!;)↓

2012-06-05
11:53:38

-inspiration
578128_364763466905548_25002845_n_large
-nudiich-

2012-06-05
11:50:05

nudel
hej, idag är jag sjuk.. och det är inte okej.. jag som tvingade andréa att komma till skolan idag åsså kommer jag inte själv.. känns fel.. och nu sitter jag här i min fina rosa kigurumi, som inte är en kanin utan den kommer från lilo och stich. nu vet folk som undrar det. annars då? jag kommer väl sitta här och hosta resten av den här dagen åsså kommer jag kanske äta lite men de blir väl typ de jag kommer göra idag! Vad ska ni göra idag?
Typ första gången jag ställer en fråga till er läsare kommer nog att börja göre det nu för ja.. jag kan ju inte vara så självisk eller vad man ska kalla det..? Nu har vi en ny familjemedlem i familjen här hos mamma, vi har ju sålt delfi så då blev ju lill ronja deprimerad igen och ja, så vi var ju tvugna att skaffa en till hund, och den hunden heter då sune och är en underbart söt och fruktansvärt fin papillon! ni kan nog kanske fåse en bild på honnon om jag lyckas med det, villket jag faktiskt tror att jag gör!;)
där har ni den lilla fina sune, säg gärna vad ni tycker om honnom.♥
tror nog att jag kommer ta svaren på frågestunden där vid typ 15.00 eller något sådant för då har ju folk kommit hem från skolan och sådär. men nu ska ni få lite dagens inspiration sen ska jag äta.
-nudiich-

2012-06-04
20:35:54

FRÅGESTUND♥

2012-06-04
20:05:59

-inspiration
Auek5niciaazms3_large
we♥it

2012-06-04
20:02:32

LUL
tjenare! nu har jag äntligen skaffat hit min dator! som jag har längtatefter min egna lilla älsklings dator! sitter nu här och skriver medans mamma har tänkt se på tv, då får vi snart se vad hon ska se på förnågot! Men idag har jag ju inte mått så direkt allmänt bra.. vaknade med ont i magen ont i halsen yr och satans ont i huvudet.. var verkligen inte roligt.. men jag hade bestämmt mig för att jag skulle gå till skolan i alla fall för jag vill ju då bli klar med min klänning somjag håller på med på slöjden. tror faktiskt att den kommer bli helt okej fin! men det vet man ju inte förens den är klar.;) ni ska då i alla fall få se en bild på den ttycker jag att ni ska få. eller asså inte idag men närden är klar då ska ni få se den det lovar jag och då får ni gärna säga vad ni tyckte om den! tror nog att jag ska ha en liten frågestund här på bloggen. tycker nämligen att det börjar vara dags för lite frågor och svar. man kan ju inte direkt säga att jag har haft många frågestunder dom härtvå åren jag har haft min blogg. när jag har publicerat detta inlägg så har jag eventuella planer på att göra en lite ferågestunds bild. håller redan nu på tänka ut hur den riktigt ska seut. tror nog att det blir en bild på mig med text typ ba fråga något, eller ja jag vet inte vi får se hur det riktigt blir med det. men nu ska jag ta och börja på min bild!;)
-nudiich-

2012-06-03
14:06:03

förlåt.
hej, nu va de ju ett tag sedan jag skrev (igen..) men orka bry sig.. jag ha ju int haft nån dator hos mamma för trodde inte att jag skulle va där hela veckan.. så jag tog den inte med mig.. sen så tappade jag minmobil i marken och vipps så kunde jag inte skriva med den heller.. men nu sitter jag hos julia och skriver ett litet kort inlägg om det som hänt å så där så jag inte verker blåst eller vad man ska säga. men lovar att försöka bättra mig på det här. sen så ska jag röntka min ben nångång i framtiden säger väl till när det blir antar jag.
-nuudiich-