2013-03-09
16:47:45

pinnarna♥
hej! har skaffat lite bilder på mina vandrande pinnar och tyckte att ni skulle få se dom, ni kanske kommer tycka att dom är lite små äckliga själv så tycker jag att dom är ganska söta.
 
 
 
 
 
mina små älsklingar♥ fast de där är ju bara två av dom, har massor.
 
aa men sen kan vi ju ta dagen, vaknade upp på mitt golv med ellen och julia, fast dom låg i min säng, vi hade en riktigt trevlig kväll igår vi tre, vi typ bakade kladdkaka, pratade, åt, skrattade jaa det vanliga helt enkelt.(y) men sen när ellen och julia hade farit hem så for jag ut i skogen med fanny och grillade korv, tyvärr inga bilder från det, haha tog med kameran men fotade inget, ganska ovärt menmen spela roll. och sen kom vi hem och då fotade jag mina pinnar och sen redigerade jag dom lite och sen är vi där jag är nu att jag skriver här.
senare ikväll så kommer jag och lillfanny att ha lite mellomys, typ mitt första sånt.(y) har typ seriöst sett de en gång, inte ens okej. ajaa, ni får ha ett bra liv, ska gå ner nu.
/sändyy

2013-03-04
11:24:16

stan
hej! nu har sportlovet börjat på riktigt kan man ju säga, för nu är det måndag för dom som inte visste det. den här dagen kommer jag att tillbringa på stan med matilda gellin, det kommer äga!:) jag ska alltså fara till stan vid 12 och vara där med matilda typ hela dagen, vi ska äta middag där!:) bra start på lovet med andra ord!:) aa men ska snart gå till ica så vi får höras!;)
 
vill ha sommar nu!♥
/sändyy

2013-03-02
20:41:00

slarvig
hej, asså förlåt för att jag är så fruktansvärt slavrig med att uppdatrera! får då rent dåligt samvete när jag ser hur länge sedan det var jag skrev.. aja bättre sen än aldrig.;) dom senaste dagarna har väl varit som vanligt tycker jag. och nu mina vänner, är det sportlov, känns helt okej, vet bara inte riktigt vad jag ska göra på lovet, därför är inte jag så speciellt taggad. jag vet bara att denne kväll/natt ska jag spendera tillsammans med emilia, och det känns riktigt bra, för jag vet att det kommer bli riktigt roligt som vi alltid har. jag och hon har alltså plander på att lana, och så kommer det nog bli också, vad jag vet. aa men om det finns någon där ute som vill hitta på något så hör av er till mig då. skulle bli väldigt tacksam då. aa men ni får ha ett bra liv så skriver jag säkert senare.
/sändyy