2012-03-24
18:01:14

Dag 21 - Den här personen viktig för mig.




Den personen är viktig för mig♥

2012-03-24
17:57:12

julia tomatsås häggström.
Hej människor. igår for ju jag till malå med julia. när vi kom hit så gjorde vi ju inte så fruktansvärt mycket, typ åt, sen gick vi ut å träffa josefine. sen så va hon med oss dådå. sen så gick vi och mötte theodor och nån till. sen så gick vi runt å jag köpte tuggummi. mums. sen så såg vi film på 4an när vi kom hem med godiset som jag fick av pappa, de ät typ seriöst 2kg! men jag somnade ju somvanligt... sen så vaknade vi på morgonen, stegupp åt fixade oss, sen for vi å åkte slalom/snowboard med josefine. de va litte små jobbigt, för de va typ klibbsnö, onödigt.. men sen i alla fall så gick vi in i husvagnen och jag drack mjölk, och åt godis. sen så gick vi å duschade och fixade oss de tog typ 2timmar.(Y) och det gjorde vi också med josefine och för folk som undra så är det josefine eklund. sen så är vi ju vid nu tiden. och just nu så sitter jag här med julia och skriver på hennes dator. och nu ska hon få den tillbaka om hon vill, men det tror jag inte.





















-nudelen-

2012-03-23
14:29:09

Dag 20 - Mina rädslor
egentligen har jag inga speciella rädslor så.
men jag är satans rädd för spindlar, men det är ju som standard.
-nudelen-

2012-03-23
14:25:55

malå nästa.
Hej! nu var det ju ett tag sedan jag skrev.. jag sug på uppdatera, men det visste ju alla redan daah.. men som det står på rubriken så ska jag fara till malå, och inte med vem som hellst. utan med.............. Julia!:D och vi kommer ha as kul! det tror jag inte bara utan det vet jag! ni kommer få se massor av bilder och sånt sen när jag kommer hem. för vi ska ju ha med oss min kamera över allt fick jag ju veta. haha. nä men vi ska ha den med oss och ta bilder över allt. oj nu skrev jag typ två samma saker..? ja men spela roll.. men jag ska i alla fall vänta tills pappa kommer hem vilket kommer att bli typ nu snart vad jag har förstot, sen far vi till mamma och då ska jag hämta skidorna hjälmen, och ett par tights som jag ska hha till min röda å brun randiga stickade tröja. ni kanske inte sett den men ni kommer nog få se den sen. men efter det i alla fall så far jg till jullia och sen bör det iväg mot malå. riktigt härligt kommer det bli! bara jag som gillar å åka bil långt? nog för att jag typ somnar när jag gör det men asså det är ju som okej. tycker jag i alla fall. nä men nu ska jag stoppa ner dom sista sakerna i väskan sen kanske jag ska äta en liten matbit sen far vi.
(arkivbild)
-nudelen-

2012-03-19
22:58:52

godnatt!
Nu ska jag sova inte för att nån undrade men ja. Btw.. världens kortaste inlägg.. -nudelen-

2012-03-19
16:11:54

normalt. eller..?
hej! nu har jag varit satans dålig på skriva nu ett tag. (igen..)men sen jag skrev sist så har det typ inte hänt ett piss. jo jag var på bio och såg en gång i phuket med julia sen så sovde jag hos henne, och vi gjorde det vanliga, sitta vid datorn. sen blev de inte kul för jag nåmer så då somnade jag. sen så försökte tyligen julia väcka mig hela tiden menjag minns det ju självklart inte. men sen i alla fall (på lördagen) så for jag och antii å åkte slalom på vitberget. jodå tack de gick riktigt bra tyckte jag, ramlade bara en gång och de var ju då på sista åket ofc... men efter det såtog jag mig en dusch. Sen efter det så for jag med pappa, mia, mias mamma, acke och hanna åsså for vi på tatung och åtmiddag där. sen så var den dagen slut. och igår (söndag) så köpte jag lite grejor till mitt rum, för vi ska ju göra om i mitt rum som jag har sagt med det kommer inte att se ut somjag sagt att det ska. och det ger nog inget attjag förklarar för folk har ju typ inte sett mitt rum. men lägger in före och efter bilder sen när det är klart och så. men jag kan ju börja med att säga så här DET KOMMER BLI FETT SNYGGT! sen idag då (måndag) så har det varit en helt vanlig dag. skola kom hem satte mig vid datorn. sen så ska vi nog äta potatismos och kalvsylta till middag blev så jävla sugen på det!;)

Tavlan jag fick:)
tavel lister jag fick:)
-nudelen.

2012-03-14
20:21:25

muppig eller?
Hej, jag har nyss ätit middag och då blev det kroppkakor. eller asså helt ärligt så minns jag inte om det hette så men ja.. hoppas kan man ju göra! nä men annars idag så har jag typ gjort de jag sa i de tidigere inlägget att jag skullegöra. med andra ord gå på stan och köpa en ny bikini. och jag hittade en som jag tycker riktigt mycket om. den ser ut så här. ->  tycker om den jätte mycket som sagt. och på tisdag får jag använda den för första gången och då måste någon hjälpa mig att knyta för asså jag råka typ knyta upp den... men annars då? jo jag skulleju solasolarium skrev jag ju, meneeeee.. det blev ju inte för just när vi hade kummit in så kollade jag på min mobil så har jag 4missadesamtal från pappa och då hade han tänkt hämta mig men då va de ju som sagt MISSADE samtal. så då missade jag ju att åka med pappa hem ofc.. men jag ringe ju upp han då, men då blev jag tvingad att ta den tidigaste bussen hem vilken var enbuss som gick från stan klockan 17.15.och sen när jag väl satt på bussen så kom emma lindberg och jennifer dahlberg och satte sig bredvid mig. men sen så började jag tänka, meh tänk om den här bussen inte går in i kåge då..? men sen täbkte jag, varför skulle den inte..? men tror ni den gjorde de?! NEJ varför skullen den? jag blev så sjukt förbannad när jag hade komme av bussen så asså guuu jag koka typ..... menmen så gåre... men tillbaka till går dagen! jag har ju tänkt att ni ska få se lite bilder och så!
genom buss fönstret!
backen jag åkte i typ 24-7. (åkte i den åt höger.)
Liften & söt ellen♥
min skugga yo.
<-siris mina-v ellens->
-nudelen-

2012-03-14
12:09:57

Dag 19 - något jag ser fram emot.
Sommaren. Jätte mycket facktiskt. -nudelen-

2012-03-14
12:03:23

på skolan.
Tjo, nu sitter jag här på en bänk med siri. Och här har vi suttit nu i snart typ 15min. Och alla andra barnen berättar alla barnen historior. Ganska så komiskt att lyssna på.. amen sen idag ska jag fara till stan med emma och jennifer. Vi ska typ sola solarium, hah har aldrig gjort de förr känn mej ganska muppig men.. och jag har typ ingen aning om vars vi ska gö de å så menmen. Sen så ska jag i alla fall köpa en bikini, för ja vi ska ju bada vet inte om jag sagt de men. Ni kan få se bild på den sen eller ja om jag ens hittar en. Men nu tror jag att vi börjar snart så nu ska jag ta och avrunda. -nudelen-

2012-03-13
21:33:07

öppet socialt liv.
Hej, nu skriver jag från mobilen så det blir lite kortfattat men alltid blir det något i alla fall! Idag har jag varit i bygdsiljum och där lärde jag mig åka slalom, jag kände mig så himla pro! Jag ramlade typ bara två gånger ordentligt! Och det var typ inte så mycket tyckte jag men jag vet ju inte vad ni tycker. Jag har tagit bilder och jag slå försöka ge in dom från mobilen men tror inte att det kommer gå, annars het jag in som från datorn imorrn! Sen efter det så kom jag hem, och då duschade jag, och efter det kom emma! Vi hade riktigt trevligt! Vi gjorde smoothies (vet inte hur det stavas men...) Och den var inte alls speciellt god tyckte vi... Sen i alla fall så såg vi en film som hettro edge of darkness. Den var riktigt bra tyckte jag. Sen så for emma hem, och då var jag ensam med pappa och felicia, men det är ju helt okej de mä! Ja. Dags att sova, eller ja, börja fixa sej i alla fall. -nudelen-

2012-03-12
22:19:33

snw hiåååå.
tja, fråga inte nå om rubriken... men nu kommer jag bara att skrivalite kort, vad jag ägnat min kväll åt.först så åt jag och det blev kasler och ris, de va as gott!(Y) sen så gick jag å drog fram stegen, för jag skulle upp på vinden å leta lite slalom grejor, och jag hittade dom ju!:) sen så skulle jag ju prova om allt passå å de och de gjorde de ju! sen så for vi och hämtade antii hos mamma, och samtidigt så gav jag mina älska sköldpaddor mat. sen så for vi till fanny och då var vi hos henne i typ 1-2 timmar, sen for vi tillbaka till mamma och lämnade antii, och då tog jag mina sköldpaddor i min låda och for till pappa. så här sitter jag nu, med datorn i knät och skriver. men nu blir det att sluta skriva, drar ju t bygdsiljum imorrn yo!(Y) men vi kan ju sga så att jag skriver i morgon tycker jag, så hörsvi då!;)
-nudelen-

2012-03-12
17:06:15

Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
japp, så såg man ut idag, STANDARDDDDD....

2012-03-12
17:01:12

datorn.
asså förlåt för kass uppdatering, men har verkligen inte haft tid... men nu ska det bli bätte tror jag! idag har jag i alla fall tänkt fortsättamed den dära 31dagar grejen, och om jag inte minns fel så ska jag vara på 17 så jag har en hel del kvar.. och jag har tänkt berätta om domtvå dagarna vi körde skoter i vvt med bilder och text. men jag kan ju börja berätta om hur min dag varit. jo min dag har ju varit helt okej, jag steg upp där omkring typ 7.15,sen klädde jag på mig gick å stoppa i fralla i brödrosten sen gick jag å sminka mej sen åt jag frallorna medskinka på sen så drack jag ett glas mjölk, och sen så gick jag å platta håret och böjde ögonfransarna. sen så började jag gå mot skolan i stormen.. sen så ja vajag i skolan. sen gick jag hem och här sitter jag ni i min säng och skriver om hur min dag varit. men nu går jag och tömmer diskmaskinen innan pappa blir arg och gör det själv. nu så, nu va de klart! men nu kan jag börja berätta om min underbara lördag! först fick jag och felicia en "jätte bra" väckning av våra underbara kusiner Robin och David, typ klockan 8.15, och då steg vi upp direkt för att vi ville gå till skotern, men då i alla fall så åt vi frukost, sen klädde vi på oss och gick ut till våran fina ockelbo startade den och körde ner den tilldom andra och väntade på att klockan skulle bli 10.00, och sen när klockan va 10 så stog det 13 skotrar ute på farmors gård! såg ganska mäktigt ut alla skotrarna stog på rad typ ascoolt!;)mennu ska jag vara satans kortfattad.(ska hjälpa pappa medmaten.) sen började vi köra och då for vi till ytteråträsk. sen for vi tebaka till farmor och hämtade örjan och irene, sen for vi hit->  har ingen aning om vad det hette men... sen när vi hade varit där så for vi hem, tog lite bilder på vägen.
vy över vvt!♥
typ samma bild(A)

sen dagen efter så for vi till ett annat ställe som hette Långträsk.
tog tydligen inga bilder därifrån men det var ute på isen.

randompics.

börjar med bilder från stockholm.








ah, orka int he inmer bilder där nu,nu har ni då i alla fall fått se vars jag vare å så ni vet!;)
-nudelen-

2012-03-09
12:03:55

mobilbloggar
Hej allesammans. När jag såg statistiken så började jag ju som nästan gråta.. men samtidigt förstår jag ju att ni inte orkar kolla på samma inlägg helatiden.. men ja jag har ju inte skrivit ett ord sen jag va i stockholm för att jag int har suttit vid nån dator och jag orkar inte skriva från mobilen hela tiden.. men nu gör jag det! Och jag ska skriva mycke! (kanske..) men då börjar jag den här bloggningen med att berätta för er läsare att jag är i vvt, och lever livet som om det vore min sista dag ever. Nä inte riktigt så men nästan. På lördag blir det en skoter träff och då ska jag och felicia ta ockelbon och köra iväg! Näe men vi ska ha den i alla fall, och felicia ska köra fast jag vill köra men jag tror inte att jag får köra, varför vet jag inte men dom litar väl helt enkelt inte på mig... Men jag ska väl få köra till påsk näe pappa är med, för ja det sa jag ju att både pappa och fanny hade dubbelsidig lunginflammation och dom blev inlagda och nu är det bara fanny kvar som är inlagd, men pappa är ju inte direkt fullt frisk än så att jaa det är väl bara att tagga påsken till dess.. men asså nu känn jag mej stålt jag ha ju typ skriver värsta mycke! Eller ja, de ser i alla fall mycke ut, jag vet ju inte hur mycke de här skulle ha blivit på en dator fast de spelar ju ingen roll, huvudsaken är ju att ni får veta att jag lever och mår bra, inte för jag tror att ni bryr er sjukt mycket om det men ja. Och nu ska jag prata om en blogg som jag HATAR. Det är en ful och äcklig blogg. Den personen hoppar flera gånger hela tiden, ja ni vet Så Här Så Att Det Ska Se Mycket Ut. Men egentligen skriver man ju typ inte ens två rader... Och hon gör pussmunnar och en jävla massa piltren och massa (L) och den jag pratar om är lika gammal som jag hah fattar om ni trodde att de va typ en 9åring... Skulle jag också tro.. och hon har samma bild på sig först på headern sen i menyn, och hon brukar säga att hon HATAR den bilden... Blir så förbannad. Men nu är jag tlad igen näe jag fått skriva ut allt detdär (tänker inte berätta vems blogg) Aja nu tror jag att jag ska ta och avrunda. Skriver KANSKE mer när jag ska gå och lägga mig. -nudelen-