2012-05-24
21:09:00

2-0
VI ÄGER FLICKOR VI ÄR BÄST OCH INGEN KAN VINNA MOT OSS, eller i alla fall något liknande. jamen vi vann ju då i alla fall mot medle/myckle. hihihi men ja nu vet ni:)
-nuudich-

2012-05-24
16:04:44

lovade ju när jag kom hem.
gräsmattan är grööööön!!!♥
pinne.
mina solglasögon.
felicias mobil
sten
min kamera grej.
blad:)
knoppar, (ingen bra bild)
stenar
fotboll♥
ni ser ju kanske vad det är, annars är det bara att fråga mig.

2012-05-24
12:57:25

skola, arbetspass.

Just nu har vi i min klass arbetspass!:) och det är inte direkt ett vanligt arbetspass!:) det är faktiskt ett.... fritt arbetspass!:D så idag får vi göra vad vi vill på det här arbetspasset! och det är ju som helt okej!:) och ja jag vet att jag inte hedde in bilderna igår.. men jag lovar att dom kommer idag, annars får allt folk som läser slå mig varsin gång. fast ja just nu går det ju inte för att jag sitt ju vid en skoldator nu med philip!;) haha dom sug.. asså datorerna då asså. önska jag ba kunde få sitta hemma vid min söta lilla dator, int för den ä direkt liten men ändå, okej k många som bryr sig nöööööö. nu sitter josefin här berdivid mig och emilia!:) riktigt trevlig prick där! men nu ni ska jag leta efter en bild på google som jag kan stoppa in här!:)
Btw, så tror jag att jag ska börja med dagens inspiration och så där ni vet!:)


we ♥ it

 

-nuudiich-

2012-05-22
22:12:44

sommar.
hej! idag har det varit en jätte bra dag! varit en riktigt skön dag, faktiskt tagt lite bilder också! för en gångs skull: UTE! Ja, och det blev väl helt okej bilder, efter att jag tappat ner kameran i sanden.. ja men bilderna kommer imorgon, för jag orkar inte he in dom nu börjar ju vara lite små sent.. så jag kommer väll måsta sova snart för att orka upp imorgon, nu lät jag som en gammal tant men det är ju sant! ye så ni kan få en liten gullig bild från mitt vackra arkiv!:D (jossan du gillare!;))
saknar dig bebisn min..
-nuudich-

2012-05-21
16:45:47

ellenlövgren.
håj. idag har jag inte gjort mycket alls, typ varit i skolan sen va jag med ellen efter skolan.(Y) och vi gjorde inte så fruktansväärt mycket, vi typ lolade runt och åt  en rund mjuk macka åsså åt vilite kakor som vi bakade!:) vi bakade då kolakakor, dom är så sjukt goda när dom är ny bakade, ni vet sådär mjuka och segå och så där ni vet!:p ja sen har jag bara suttit här och pratat med josefin pelle, wilma å typ elliot!:) men nu blire mat sen träning!:)
-nuudiiich-

2012-05-20
21:38:36

grodor
hej, idag kom jag hem från villvattnet! ganska skönt att vara hemma igen men saknar redan husvagnen som står på farmors gård! haha nu lät jag som värsta romantikern men asså de är ju så!:) men ni ska få se bilder från vvt som jag tagit med min mobil.. så ni får inte klaga på att bilderna ser förjävliga ut.. men dom ska ni få se i slutet av de här inlägget!:) men, jag kan ju berätta lite kort om min helg som var i villvattnet, jag kom dit, på torsdagen, och var där tills idag (söndag) vi har bara suttiti en soffa sett på tv för det har regnat hela helgen typ.. åsså va vi ut till långmyrforsen å grilla korv, typ allt!:) men nu blir det sims!:)
högg det själv!:]
klaga inte på mitt utseende där.
några grodor som hade grupp sex!
pepparkaka(Y)
-nuudich-

2012-05-16
22:48:06

jos3f1n 0ch p3ll3.
hej, har haft en bra dag idag, blir lite kort inlägg nu före jag ska se en film och samtidigt prata med josefin! jepp så å de bli, men imorrn dra ju jag till vvt så då får ni nöja er med nått mobil inlägg nån dag! men just pricisnu känner jag inte riktigt för att skriva..
(Y)
-nuudich-

2012-05-16
12:56:47

skoldatorn.
hej! idag hann jag ju skriva på skolan!:) för att vi har datasalen och nu har jag gjort allt man skolla göra och då hade ju som tur! för då fick jag ja.. nu bara en kvart men när jag va klar hade jag 43 minuter kvar! men nu bara 10 minuter kvar.. är verkligen inte taggad alls på so prov idag.. men men man har ju sina knep!;) men ja de kan ju gå bra även om det inte känns så!:) haha nu verkar jag typ jätte positiv fast egentligen är jag sjukt typ jag vet inte vad..  men nu kom läraren in så måste nu sluta nu tyvärr.. men ni får en fin littn arkiv bild!:)


lite gammal men ganska fin ändå!:)
-nuudich-

2012-05-15
15:27:14

somebody that i used to know.
hej! blev som så inspirerad av låten jag lyssnar på just nu! (då kanni ju lista ut att det är sombody that i used to know!) typ min nya favorit låt i typ 3dagar:] sen kommer jag att ha lyssnat slut på den.. aja så kan det vara! men sen ikväll så ska jga och min vän andréa fara till sportfältet och kratta där med vårat lag! tur ma e taggad å.. fast ja pappa ska ju me å då brukar jag inte behöva göra så sjukt överdrivet mycket!(Y) int för att han vet om det me asså de bli säkert bra det med! ja men sen har jag ju inte så överdrivet sjukt mycket att skriva om längre jo typ att jag kanske ska baka rulltårta med marsipan på, sjuukt gott! men nu ska jag ta mig ett äpple!:)
denna gången var det mitt öga, observera kameran i ögat!;)
-nuudich-

2012-05-14
16:08:14

vad då hungrig?
hej! idag är det en vanlig dag en måndag faktiskt! idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag har varit i skolan en ganska små kul dag faktiskt. sen efter det tog jag bussen till solbacken och fick mig ett par nya gympaskor till fotbollen idag!:) ja på tal om det så har jag ju fotbollsträning idag och det känns ju helt okej tycker jag!:) jag ska försöka ta lite bilder och så när vi börjar träna på sportfältet och så, nulåter det som att det är jätte långt bort men det är det inte. eller jag tror inte det i alla fall:$ det får duga med lite google bilder så länge! eller ja ni ska ju självklart få bilder på andra grejor!:) och justed jag kan ju prata lite om min rubrik! ja förstår verkligen inte varför hunger finns asså jag håller ju typ på döfar att jag är så sjukt hungrig! det är typ läskigt.. åsså blir det ju inte direkt bättre när det är en bild på en fucking pizza på den högrasidan här där man skriver ni vet.:$ nä nu tror jag minsann att jag ska gå och ta mig en macka! hörs sen!
-nudelen-

2012-05-13
11:52:01

sunglasses but no sun.
tjenare allt glatt folk!vetatt jag inte skrivit på ett tag nu men ja som jagalltid brukar säga.. jag har inte haft tid.. och nu är det verkligen på riktigt. senast jag skrev var ju för tre dagar sedan, och då (torsdag) hade vi lagfoto så jag kunde inte skriva den dagen, nog för att jag kunde ha skrivit typ före men ja nu gjorde jag inte det och gjort är gjort.. men sen på fredagen då hade vi träning och då kunde jag faktiskt inte skriva före, för den träningen började vid typ 17.15 och före de så såg jag lite film.:] sen igår så tapetserade jag och min pappa mitt rum så att nu är det as fint ni ska få se bilder nu!:)
FÖRE:
EFTER:











mycket finare, eller hur?:)

nä, nu ska jag ta och äta lite frukost, sen bli de ut å tjäna pengar med felicia!:)
-nudelen-

2012-05-10
16:36:14

sorrysorry..
hej! förlåt för kass uppdatering igår.. men jag hade helt enkelt inte tid igår.. för så for jag ju till skolan och ja jag vet att jag brukar skriva från skolan men nu gjorde jag ju inte det då.. men sen så kom jag hem där vid 14.30 och då började jag plocka ut massa grejer från mitt rum så att vi skulle kunna måla mina väggar, sen när jag hade gjort det då tvättade jag mina kläder, sen åt jag sen målade vi.. så där har ni det.. men efter vi målat så for jag på träning så där har ni ju en grej till. sen idag hade jag tänkt spela sims djurliv men då gick ju inte det då.. så här sitter jag nu och är allmänt förbannad.. japp så är det. men nu ska vi inte vara så dryga här, se det positiva i det hela! jag får inte fyrkantiga ögon!:) nog för att jag vet att man inte kan få det men ändå. jorå, men sen då? jo då ska jag fara till sportfältet och ta lite lagfoto och sån skit ni vet.. men det är ju då vid 19.30 så de blir ju sen då. och nu så har jag inte så sjukt mycke mer att prata om tror jag, eller jo, har ju redigerat en bild, ni får inte klaga är ju rätt så noobig på allt sånt där..:]
FÖRE:


EFTER:

-nudelen-

2012-05-08
21:31:37

spole
tju, idag har jag varit i skolan, var väl helt okej dag idag, förutomatt vi  hade nationella.. verkligen inte okej.. sen hade jag utvecklingssamtal.. och de va inte heller okej.. fast ja inte för jag brukar bry mig så mycke om just de men asså åhh, idag va de verkligen inte bra stämning.. men annars harjag inte gjort nånting typ, men skriver när jag har något att skriva om byeee.
-nudelen-
(googlebild) före:
Efter:

ingen stor grej men endå:]

2012-05-07
22:34:25

fotboll
Hej, har varit lite små dålig uppdatering idag.. måste bli bättre! Men idag så har jag börjat fotboll! Ni ska veta hur glad jag är för det, asså ii nu kom jag gå ner i vikt å få värsta bra beatch body (stavningen på beatch..) japp de va typ de åsså ha jag köpt nya kläder idag, ni får se bilder imorgon. Har ju inte haft igång.datorn på hela dagen idag.. nä nu ska jag sova, ha en bra natt alla! -nudelen-

2012-05-07
08:33:03

på skolan.
Godmorgon! Just nu sitter jag på skolan och ja.. bara sitter här på en bänk. Idag ska mamma hjälpa mig att aktivera mitt bankkontor asså int lite jag tagga å få använda de!:D men annars så tror jag att jag ska köpa typ en tröja eller nånting(y) ska nu börja min lektion. -nudelen- (mobilinlägg)

2012-05-06
22:37:48

hem kommen!

Hej, har nyligen kommit hem från solariumet va grymt härligt! blev typ lite små brun också, inte lite glad jag är för de asså! jag ska typ börja äta massa morötter och sola typ en gång i veckan! för jag fick ju veta av mamma att morötter gör så att man blir brun och att dom inehöll någonting som skulle vara bra för att bli brun! så ja! morötter. Här kommer jag! nä men imorrn så blir de ju skola då för de är ju måndag då, och de är både bra och dåligt fast egentligen är de ju inte alls dåligt eller ja de beror ju då på vad man hitter på att göra där, om de är roliga lektioner blir ju skolan rätt så kul för man har ju alla sina vänner och så ni vet! men nu tror jag att jag ska ta och dra mig tillbkaka eller hur man ska säga!:) btw.. så har jag fått värsta canser knölen på handen för jag slog i den i väggen i garaget!:O blir nästan lite rädd..
avundsjuka?:p
'suntan♥
-nudelen-

2012-05-06
19:51:39

solarium.
Nu darar jag och mamma och antii och solar solarium! har aldrig gjort det förr ska bli sjukt kul att testa det! skriver när jag kommer hem, ska ju spela sims då så!;)


-nudelen-

2012-05-06
12:31:12

the sims2 - livet i lägenhet.
när jag skrev ett inlägg senast så va ju klockan typ 04.00 tror jag, och då skrev jag ju att jag skulle sova en stund. men så blev det inte.. utn jag spelade sim i typ en timme efter jag skrev de, men sen sov jag typ tills nu så från kanske 05.30 till typ 11.00.okej.. intressant? nej.. men nu här snart så trorja att jag ska fortsätta spela men ingen aning om när tror att jag ska läsa och kommentera lite bloggar först, tycker som att de är lite små kul:$ men annars får ni görna följa mig på bloglovin och tublr tryck HÄR för min tumblr. jaja men nu ska jag ta åsimsa lite tror jag!

(Y)
-nudelen-

2012-05-06
04:51:59

Dag 31 - Det här älskar jag att göra
vet att det inte är en ny dag än men endå.. spela roll.

jag älskar att vara i vvt.
och vara med mina underbaraste vänner!
-nudelen-

2012-05-06
03:52:44

03:52
tja! har nu spelat sims och sett film sedan klockan var typ 00.00 och för tillfället är klockan 03.36, och josse sover.. känner mig ganske sviken.. nä jag bara skojade. hon somnade nog där vid tre kanske, eller tidigare.. vi såg ju då i rymden finns inga kännslor, (första gången jag ser den, känner mig efterbliven.) men den va ju as bra ju!:) men nu så tror jag typ att jag ska ta och joina hosse och sova en stund. och då menar jag en stund! (kommer säkert sova i 5timmar..)
söt josse♥
vi e ba fööör coola!
-nudelen-

2012-05-05
20:17:31

lan(Y)
hej alla folk, idag vet ni ju vad jag gjort, eller ja nästan, sen jag skrev sist ha jag sett på film eller en bit av en film, sen for vi å handla sen duschade jag och sen så for jag till josse, och där ärvi då nu! jag ska lana sims eller nånting sånt med josse!:) har ju då tyvärr inga bilder än men det kommernog sen tror jag nog. yee men nu ska jag typ börja spela sims, livet i lägenhet.:) skriver väl sen nån gång i natt!
-nudelen-

2012-05-05
13:53:22

Dag 30 - Bästa fotot hittils
Det får nog bli det här fotot då! för att det är tre så förbannat fina vackra underbara människor med på denna bild! älskar er snutte gummor!
-nudelen-

2012-05-05
13:50:02

kung helg!
hej! nu hR jag ganska mycket att skriva om hörnini! de va ju såhär att i fredagsvar de ju skola,och de va ju dygt som vanligt..men sen efter skolan så då jaa.. vad hände då..nä skoja ba, men då skulle ju andréa ellen och jossan komma och sova hos mig i vårat gäst rum!skit nice! men en bil säger ju mer än tusen ord!;) så här har ni,
andréa och ronja i mitt rum♥
random..
ellen och andréa♥
vi♥
det ver ungefär våran helg! vi hade det as kul i alla fall om det finnsnågon som undrar.
-nudelen-

2012-05-02
22:00:48

sprungit/gått.
jag for ju då ut och sprang med andréa, eller ja man kan väl säga att vi gick för vi gick hela vägen.. jag fick veta att man går ner i vikt mer av att gå än av att springa. men jag kommer inte skriva mest nu för för det första pratar jag med folk på skype och då blir jag distraherad, ocg för det andra så ska jag gå och sova nu snart;)
-nudelen-

2012-05-02
16:40:06

lolipop alla dodes
Tjenare! idag har jag gjort det vanliga, med andra ord varit i skolan. det va väl så där. jag och andréa kom på att vi ska börja fotboll med 00orna de kommer typ kanske bli kul, och ja.. då får jag ju bort alla onödiga fett valkar.. och de tycker ju jag låter som en bra plan! ikväll har jag tänkt fara ut och springa. jag känner att det var så länge sedan nu att de här funkar inte längre! + så måste jag ju börja röra på mig! men ja.. då måste jag gå ner i marken å hämta skor å de kändes nästan jobbigt.. menmen man måste ju! vi får se om andréa kanske skulle med eller om jag måste springa själv.. jo annars då..? nä skojaba fråga int.. men imorrn får vi väl se vad jag gör blir nog kanske att börja måla väggarna då, man vet ju aldrig med pappa;) ja men nu tror jag att jag ska ta och göra lita andra grejor! jag tror jag ska ta och spela lite!
sommar!♥  (arkiv bilder)
-nudelen

2012-05-01
23:41:26

breakaway
I'll speed my wings and I learn how to fly, I'll do what it takes 'till I touch the sky.

2012-05-01
16:27:14

rummet
Hej! förlåt för as dålig uppdatering.. men jag har gjort massa grejor som gjort att jag inte kunnat skriva nånting.. Först så har jag ju farit från mamma, gu så hemskt de där lät.. men jag är i alla fall hos pappa nu och jag har tänkt vara här LÄNGE! A, men sen så har jag ju måsta göra mina grejer så att jag skulle kunna få godis pengar, hihi fint de där lät.. och dom grejerna gjorde jag lördag-söndag, sen igår (måndag) så for jag till Ratu med Emma Lindberg. och om ni frågar mig så tyckte jag att vi hade det riktigt trevligt men frågar ni henne vet jag inte vad hon svarar. men där så gjorde vi väl inte mest direkt men lite gjorde vi, vi badade isvak och bastade de va as kul de måste vi göra om! (i en riktig isvak). sen så smällde vi lite smällare å ja lite sånt!:) sen så var vi där tills idag. (tisdag) en natt alltså, och på natten var det ganska kallt i sovstugan där jag och emma sovde. men ja de funka ju också. sen så packade vi ihop våra grejer, och ja sen for vi då! och här sitter jag nu framför datorn. Eller ja de är ju inte de enda jag gjort sen jag kom hem! jag har ju målat klart mitt skrivbord!:D På tal om måla skrivbord! så har vi köpt färg och tapeter till mitt rum! Ni ska veta hur glad jag är att vi har börjat med det nu! Men jag ska inte berätta så överdrivet mycket om det för ja.. alla vet ju inte hur mitt rum serut.. men ni ska ju självklart få se bilder! det lovar jag! Och nu har ni ju den stora turen att få se några bilder!:)
Hamnen eller något i Ratu.♥
Nä, nu ska jag ta och socialisera mig med dom som nyss kom hem från villis!
-nudelen-