2012-10-27
19:10:57

julia häggström
hej! har inte kunnat skriva eller fota så överdrivet mycket nu på senaste för jag har ju då faktiskt haft annant för mig. men nu så händer det, inte för jag har fotat men ändå jag skriver ju i alla fall, kommer inte bli så särskillt långt, för jag och dom andra som är här ska ju säker fika snart!:) men denna helg kommer nog att ha varit en av dom bästa på länge! gårdagen, alltså fredag, den tillbringade jag tillsammans med julia, chris, jossan och wilma. Och vi var på nh discot som då va igår! ett av dom drygaste discorna någonsin!:o blev typ rädd.. men sen for i alla fall alla hem jossan och wilma sovde hos jossan i kåge, jag och julia for till henne och sov där, och chris blev ensam och for hem till sig och sovde där. sen den här dagen har väl flytit på som planerat, jag och julia vaknade efter en natt i deras bastu riktigt trevligt! då när vi vaknade så steg vi upp efter ett tag och åt gröt och mackor de va gott!:) sen så for jag hem till min mamma och hämtade min dunjacka, så nu kan jag vara ute igen! sen efter de så for jag och julia till hockeyn där vi träffade mycke folk!:) efter de så kom min pappa och hämtade mig och julia i stan och sen for vi hem till mig och åt middag, och sen ska vi sova här! så min helg kommer bli helt amazing!:)
Förstår om ingen läste ens hälften av de där.

jaja nu ska jag komma på något som jag och den fina julia kon hitta på!:)
nyaste bilden jag någonsin sett, men vi är fina.
/sändy

2012-10-25
16:49:00

jag och finaste josefinjohansson
2 år sedan.-v
vet att alla gillar min peddoblick:)

2012-10-24
20:32:08

Chokladtoppar!
goda, men vissa bilder blev lite suddiga, men är de dåligt ljus så är det.
 
 
 
 
 
 
yeah, egå.
/sanna wedin

2012-10-24
17:26:00

bomb
jag känner mig så efter de bara går.. har haft sjukt tråkigt nu ettpar dagar men endå så fotar jag inte! vad är de här? nu måste jag skärpa mig.. aja nu ska ni få typ 3dagar gamla/2dagar gamla/1dag gamla & helt nya bilder!
hope u like it!♥
 
  TODAY--v
DEN HÄR BILDEN^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
de va dede.;)
Bestämmde mig just för att vara med i Jenna Thyrens's foto tävling! var gärna med, då blir säkert hon glad!:)
jaja nu ska jag äta!
/sanna wedin

2012-10-20
04:40:55

snabbinlägg
wyatt är bäst.

2012-10-19
15:20:46

Ganska många!:)
hej! den här dagen har varit som en helt vanlig tråk dag! varit i skolan hade tyska prov gick hem tog lite bilder, satte mig vid datorn. De va min dag de! nä men sen efter maten ska jag gå till ellen där jag ska spendera kvällen/natten/morgonen/lite av dagen, tillsammans med henne och andréa! kommer bli riktigt nice, kanske blir det mycke bilder också!:) på tal om bilder!;) så ska ni få lite bilder från igår när jag och emilia och andréa va på holken!:) hope u like it♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
holken ledare!♥
 
 
 
 
 
fina flickor!♥
detta var då gårdagens bilder!^
och dessa är dagens!v
 
 
extern blixt♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
freedom.
hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer att få!, kommer nog tyvärr inte hinna blogga mer idag, men jag i alla fall skrivit något. hoppas de duger!♥
/sanna wedin
 
 

2012-10-18
18:41:02

snabbis
 
 
 
efter jag bakade för några dagarsen^ lite suddiga bilder jag vet,,
efter fotograferingen med emilia idag v!
 
 
fin!
 
 
 
 
 
 
lipstick
fin!
fin!
fin!
fin!
fin!
fin!
fin!
 
 
fin!
 
 
ny profilbild?:)
 
 
 
 
 
 
älskar dig! vi genom allt vännen!
♥!
du betyder väldigt mycket för mig vännen! lämna mig aldrig gumman!♥
/sanna wedin

2012-10-18
12:41:24

visat!:)
Hej! sitter nu på skolan me emilia och massa andra!:) Och vi typ sitter och tittar på bloggar och skriver på våra egna!:) Har även visat mina lärare Anki och Mathias min blogg, dom tyckte faktiskt att den va fin!;)
aja nu... städa klassrummet..-.-

2012-10-16
19:22:21

lite bilder
 hej, lite efter jag är. men nu blir de ut med ellen och andréa!:) men som ni såg på rubriken ska ni få lite bilder av mig!:)
suddig
 
 
 
/sanna wedin
 
 
 
 

2012-10-10
16:29:45

mitt rum jao
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja de va mitt rum de, snart är de ju kanske dags att flytta igen. blir nog a-torp den här gången. nu är det faktiskt ett lite mindre kanske än vad det brukar vara, nu lutar det faktiskt mer åt att vi flyttar. mamma och antii va och tittade på en lägenhet igår och vad jag förstod så va den fin! hoppas då på att få finare tapeter(...) på tal om de så fråga inte vad den där påsen på de där bordet göt där.. vet inte ens vad de är i... och om någon som läser just nu känner att den kanske skulle vilja ha ett litet akvarium ni ser de på bilderna så är det bara att säga till för jag ska nämligen sälja de!:) och bilder från den kommande helgen kommer ni nog få endel också!:) kommer nog bli en riktigt bra helg om den blir som jag planerat! ja men un får vi se vad som händer inte så mycket antar jag. hoppas de bli kuligare för er!:)
/sanna wedin

 

2012-10-09
12:59:37

förlåt mig har glömt allt..
ja som ni ser på rubriken så ber jag on ursäkt. nu sitter jag som vanligt på skolan och skriver, standard(?) ja men nu måste jag spela matte spel annars får väl biggan cp. men har planer på att fota lite när jag kommer hem idag om de inte regnar vilket de typ alltid gör.. blir så sur.. aja nu>spela
/sanna wedin

2012-10-04
17:56:47

gårdagens bilder
ph:josefin johansson.
Ph: josefin johansson
Ph:Josefin johansson.
Ph:sanna wedin. (mobilbild)
ph:josefin johansson
ph:josefin johansson
Ph:sanna wedin
Ph:josefin johansson
Ph: josefin johansson
Ph:Josefin johansson.
 
Ja de va väl ungefär de antar jag, endel av bilderna jag skulle visa er blev jätte små så de blev inge bra.. förstår verkligen inte anledningen till det meeeen... och tyvärr blev de ju inte att jag fotade något med min kamera idag, men imorgon då kommer det nor endel tror jag nog!:) ja men vi fåhöras!:)
/sanna wedin

2012-10-04
10:15:58

:3
Hej! orka inte skriva rubriken jag hade tänkt skriva, att jag är på skolan och skriver för de skrev jag ju igår också..
uräkta att de inte blev så mycket till bilder igår men jag va hos jossan hela dagen igår, och jag sovde även hos henne och hon hade ingen sladd sak. men hon har skickat bilderna till mig på kik så idag får ni bilderna från gårdagen och kan ju kanske ta några idag med! så då blir de nog riktigt många bilder hoppas jag, och jag hoppas ni blir nöjda med dom! bilderna från igår är tagna med canon eos 1100d och de är både jag och jossan som fotat!:) så nu är de bara ni håller er tills senare idag! men min dag igår va ju riktigt nice, först så kom jag till skolan vid 9 i 8 som vanligt, sen så flöt skoldagen på somvanligt, sen så tog jag och jossan bussen hem till stan, vi hoppade då av vid norran för de blir närmare till hennes hus. sen så va vi hemma hos henne i några timmar sen så for vi vidare till Klippan i bergsbyn!:) och där var vi med Åke, fast ja han stog ju i kiosken hela tiden så de slutade typ med att jag och jossan satt och spelade uno, men de va ju kul de i alla fall!:) ja men sen tog vi i alla fall 21.15 bussen hem från bergsbyn, och sen så sovde jag hos henne! så med andra ord en riktigt lyckad onsdag! Denna dag hoppas jag också ska bli riktigt lyckad, på ett ganska tjockt sätt alltså.. ska typ sätta mig i soffan med min fina godis påse och se massor med filmer!:) kändes rätt för en dag som denna! Aja, nu blir de nog vidare till nästa lektion, har haft en lång rast nu så nu så nu borde jag väl börja dra mig ditåt vet inte vad jag har nu men blir väl typ matte eller nå sånt tror jag! jaja men ni får ha det så bra tycker jag!
 
 
Nikon D50
Hejhej/ Sanna Wedin♥ 

2012-10-03
14:25:45

on the schuuule stavning*
Hej! nu sitter jag i kågeskolans datasal tillsammans med Ellen, Emilia, Jossan, Wilma, Siri och Andréa! vi håller på skriva till boken om mig, kapitlet mitt smultron ställe, de är ju som riktigt trevligt, är typ klar nu så!:) Ja sen blir det nog att fara till stan med jossan. (som vanligt...) nä men seriöst vi måste ju som till stan för att ta oss hem, men jag ska typ äta hos jossan sen ska jag fara med henne till klippan sen blir de väl att fara hem antar jag väl!:)
aja nu ska jag ta och göra de jag borde istället sen så ska jag få göra något annat!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ph: lolcam & sista bilden Fanny Wedin!
 

2012-10-02
21:37:00

Cupcakes!
Hej! som jag sa så skulle jag ju vara med julia idag! och då kom hon till mig efer att jag kade ätit mat. och de första vi gjorde va ju då att knäcka ärr i mitt huvud filmen finns ju på facebook, bara för er att kolla in Sanna Wedin på facebook!;) ja men här kommer bilderna från cupcakes baket vi hade här för ett tag sedan! inte bästa bilderna men de får ni rent leva med!
 
 
 
 
 
hihi julia tyckte inte om frostingen men de gör jag!:p tur för mig jaoo! aja ska nog ta och göra en tidig kväll ikväll ska ju trotts allt upp en timme tidigare än vanligt imorgon så de kanske är lika bra!:)
God natt!/sanna wedin

2012-10-02
18:17:56

:)
Hej! idag har jag fotat lite på skolan och hos mormor och morfar blev faktiskt ganska nöjd med  bilderna!
Hoppas ni blev det också!
 
På skolan:
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi är så grymt fina!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos mormor & morfar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, de va dede, men nu är de dags för lilla mig att gå och äta lite soppa!:) och efter jag har ätit de så kommer jag packa kameran och fara till julia!:) kommer bli riktigt kul! men vi får ses och höras!
/sanna wedin

2012-10-01
17:55:00

tyvärr inte i skogen men..
ja som ni då säkert har sett så blev de ju tyvärr inte i skogen, just för att det regnade och då va som ingen riktigt så sugen. men de blev i alla fall så att vi fotade lite inne sen då ellen gick hem så följde jag henna en bit med kameran och ja tag lite bilder! 0ch tyvärr kude jag inte redigera dom för att jag har fel dator.. med andra ord har den sämre..
Hope u like it!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SUDDIG BILD..:(
Här är då min eller ja snart min helt amazing systemkamera, en Nikon D50!:) 
Nu hade jag tänkt berätta lite för er om den, eller google* ska få berätta för er!:)
 
  • Typ - Systemkamera
  • Sensor - CCD
  • Maximal - 3008 x 2000
  • Objektiv - sigma zoom, 18-50mm 1:3.5 - 5.6 DC 
  • Slutartid - 1/4000 - 30sekunder, bulb
  • Exponeringslägen - Automatiskt, Porträtt, Landskap, Barn, Sport, Närbild, Nattporträtt, Manuellt, Bländarautomatik, Slutarautomatik
  • Ljusmätning - Spot, Centrumvägd, Matris
  • Fokuslägen - Manuell, Singel AF, Kontinuerlig AF, Automatisk AF
  • Fokuspunkter - 5 valbara zoner
  • Seriebildstagining - 2.5 bilder per sekund, upp till 12 bilder (JPEG) eller 4 bilder (NEF)
  • Sökare - Optisk TTL
  • ASA/ISO-omfång - ISO 200-1600, steg om 1EV
  • Blixt - Inbyggd samt Hotshoe-kontakt (ur funktion för tillfället..)
  • Vitbalans - Automatic, Incandescent, Fluorescent, Direct Sunlight, Flash, Cloudy, Shade, Preset (Custom)
  • Vikt - 544g utan batteri; 616g med batteri
Ja de va väl ungefär de som stog!:) Nu blir de i alla fall ner för att äta pannkaka, (ugnspannkaka) vad man nu vill ha de till! Aja, vi hörs!:)
/sanna wedin

2012-10-01
11:52:52

totalt ointressant
Tja! Nu är jag på skolan med min fina vän emilia bäckman. Och nu snart börjar svenskan så de blir väl att börja gå mot klassrummet nu då!:) efter skolan då blir de ut i skogen med ellen och andréa! Ska bli riktigt kul! Ni får väl bilderna där vid 3-4 så håll utkik!:) Hade bra!