2012-07-15
13:18:02

nästa→villvattnet
hej! idag har jag typ hunnit vakna, sen har jag packat, nästan klart bara kameran som fattas nu sen tror jag att jag har packat allt faktiskt!:) och ni kan ju görna ta och berätta vad ni har haft för er på det här sommar lovet!:) skulle vara riktigt trevligt att veta. ni kan ju lika gärna länka eran blogg så kan jag ju läsa själv.
Du som undrade vad den dära lila grejen va så är det en pendel. (jag publicerar inte anonyma kommentarer)
menmen i alla fall sen så blir det att gå ner och äta, blir stekt korv och potatis, riktigt länge sedan jag åt det nu.:) egentligen kom jag bara upp för att hämta min kamera men nu blev det ju att logga in på facbook och blogga lite. som sagt så kommer det bli en ganska lång blogg paus för mig i alla fall tills jag får min mobil  och den får jag ju innom två veckor! lite taggad jag är alltså! men hörrni! nu är det nog snart mat, så vi får ta och höras någon gång får ju kanske låna typ fannys eller felicias mobil om jag har tur!:) hadet så sjukt överdrivet bra ni bara kan nu!
hejhej!
Inspirational-quotes-24_large
-nudiich-

2012-07-14
18:41:08

arthur och minimojerna

tjenaaa! har just ätit middag, de sa jag ju vad det blev sen så fick vi främmande vet inte riktigt vad alla heter så nämner inga namn. men nu ska jag ta och gå ner och se film med felicia, vilken film det blir ser ni på rubriken. vet egentligen inte varför jag skrev det här men.. flera inlägg är ju bättre än inga.

Skarmavbild_2012-07-14_kl_165550_5001889ce087c37db80046c6_large

-nudiich-

2012-07-14
16:21:32

torkad melon
hej! är ganska nyligen hem kommen från ett helt okej bad med, elina och felicia. och nu sitter jag vid datorn uppe och skriver på min blogg, och snart kommer några bilder som jag tog på kågebadet. imorgon blir det att fara till vvt. så här fram över kommer det vara typ en månad lång blogg paus, om jag inte hinner få min telefon alltså, men jag kommer hursom hellst inte kunna skriva varje dag för jag kommer att ha bättre för mig! här kommer bilderna, sen blir det att gå ner och äta ren skav!:D
 
tur det var många folk där å..
 
 
 
vadå gott?
-nudiich-

2012-07-14
11:40:20

kågebadet.
hej! idag blir det kågebadet för mig elina ocg felicia och vi kammer nog ha det riktigt trevligt tror jag minsann!:) jag kommer att lägga in bilder och skriva när jag kommer hem igen! men nu ska jag lyssna på elina och börja packa så att dom inte far utan mig.. då blir det inte kul alls faktiskt.. så vi få höras!
-nudiich-

2012-07-13
17:32:48

hemma från stholm!
hej! hade skrivit en massa men då började datorn laga så ni får bara bilder med text till.
Måndag:
första fika pausen!♥
blomma
kö till toaletten!;)
antii och fäni!♥
fäni♥
blommor som jag och fäni hittade♥
superb♥
FÄNI♥
sten
antiis profil♥
skoda♥
felicia och elina♥
fannys fina öga♥
fanny och jag♥
grönis!♥
en jätte fin ros som elina hittade!♥
Tisdag:
rosor♥
nå fint som plingade♥
snigel, var typ sniglar överallt!
nån gullig grej♥
rosor♥
som sagt..
fanny♥
ros blad♥
ja...
blad
droppar♥
elina gilla dom!♥
Elina, fanny och pappa♥
jag pappa ocg fanny♥
jag gjorde ett sugmärke på felicia, stolt!♥
felicia gjorde ett sugmärke på mig;)
vadå gott?♥
våran present till dom på karolinska.
fanny och astrid!♥
antii ville inte bli fotad med astrid så!♥
pappa och astrid♥

Onsdag:
mördarsnigel
droppar
blomma
blomma.
blomma
Elina på kicks fot(a)
plattan;o
felicia och elina sprang och tog en bänk(y)
antii och fanny♥
 
felicia♥
 
läs
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nu kommer några riktigt dåliga bilder, men ni får leva med det, fiskar är typ omöjliga att ta kort på.. + så var det för mörkt för min kamera och så fick man inte ta kort med blixt. så klaga inte
 
det som är orange i ett hål till vänste är en krabba.
krabban till höger!
fiskar♥
en ål:]
en rocka elrr vad det nu är(A)
HAH..♥
sjöhäst♥
sjöstjärnor♥
fisk
 
 
 
 
 
 
 
snok
 
sen var vi på gröna lund också men tog tyvärr inga bilder där, men jag kan ju säga att jag åkte typ allt! jag höll typ på svimma av frittfall-tilt..
 
sudd..
vi va inte där men, ja..
Torsdag:
 
åååååka pendeltååååg!♥
 den dagen for då jag och mina systrar fanny och antii in till stockholm centrum och gick omkring där på stan, jag köpte INGENTING.. bara torkade frukter. mums
alla vet ju säkert att jag vann en jätte stor grej på gröna lund! jag började med en sådan skönhet!;)♥
 
hoppas att ni har haft en trevlig stund här på min blogg! jag skriver igen imorgon!:)
-nudiich-

2012-07-08
17:08:37

bilder från borlänge.
verkligen inte många satt och raderade massa sen kom jag på att jag skulle ju he in dom på bloggen.. jag sug..
 
 
 
finaste sune!
 
ja, de va dom bilderna jag hade kvar det! hoppas ni blev nöjde. men det kommer ju komma fler bilder nu den här veckan som kommer när jag ska till stockholm och så där ni vet! men imorgon vid lunch tid bär det i alla fall av. bil i 12timmar (igen) inte så överdrivet taggad.. jag vet att jag sa ju att jag tyckte att det va mysigt att åka bil men jag skoja ba.. men nu tror jag nog att jag ska gå ner och vara lite social mot min pappa och min syster så får vi höras nån annan dag! btw, så kommer jag nog inte kunna skriva så överdrivet mycke den här veckan.. men vi få se! ni kan ju få en sån där as kul film igen asså gud.. jag dör typ varje gång jar ser dom!
 
HAHA...
-nudiich-

2012-07-08
01:14:29

Rubrik:
HEJ! idag har jag tait bilder!:) med det är bara det att det är inte min kamera jag fotat med så får inte bilderna till datorn, eller jo, men orka inte känndes ba jobbigt.. men imorgon mina vänner lovar jag nästan att jag ska försöka ut och fota lite. jag har typ inte varit ute och fotat med min kamera nånsin!:O menmen, de beror ju som på om det är bra väder å!;) sen så idag har jag ju egentligen ganska mycket att skriva om men det är bara det att jag inte känner för att skriva så överdrivet långt idag, är sjukt överdrivet trött just nu så det fattar ingen.. men idag är det ju 7/7-2012 vilket betyder att det är min underbara pappas födelse dag!:D
foto:fanny wedin.
Grattis på födelse dagen pappa, hoppas du fått månge presenter, och att du fått många grattis!:D Älskar dig!♥
Sen så var det en till grej idag! det var släktträff!:) riktigt trevligt! eller nja, jag kännde ingen som va där eller jo typ en fast han känn jag ju som inte heller.. men vi gjorde typ de alla ni andra gör på släktträffar, FIKAR!
sen så va jag mamma och antii förbi på monicas böllops fest!:) grattis till henne med!:) sen så har ju per och johanna gift sig idag med! grattis till er också!:D sen så kom vi hem och här har vi nu varit i snart 2timmar!:) men nu ska jag göra likadant som jag gjorde igår, jag ska ta och lägga mig i min säng och se film! det känns rätt!
Alive_in_the_fire_tatoologist_wrist_alive_tattoo_large
-nudiich-

2012-07-07
01:31:23

ehm.. sa jag att de va varmt för nån dag sen?
hej! den här dagen har väl varit helt okej. jag vaknade tidigt och ringde till emma flera gånger och smsade ännu fler. men inget svar. så inte blev det någon picnik där inte.. istället blev det att duscha, sola, fara till vårdcentralen, sen for jag till ålund. nu undrar folk kanske vad jag gjorde på vårdcentralen. jo. jag fick veta att jag har migrän. eller han tyckte att det lät som de i alla fall, för jag lår ute och solade i denna varma dag. sen gick jag in för jag höll ju på svettas ihjäl. och då frågade pappa mig om jag ätit något då sa jag nej, så då tog jag en macka och då fick jag as ont i huvudet, och sen fick jag ony i magen, då tog jag en ipren, så blev det brai magen en stund. sen for jag till mormor och morfar, och då blev det dåligt i magen igen för då va jag i solen. + så va dom ju inte ens hemma då så tog mig typ inte ens inn. men då kom dom hem i alla fall och då sa jag att jag hade ont i huvet och att jag hade ont i magen så då fick jag gå ner i deras källare, grymmt skönt de va där. då fick jag ligga där tills det blivit bättre, sen fick jag äta skinka med potatismos! efter jag ätit upp de så fick jag veta att jag skulle vara på moröbacke vårdcentral klockan 15.30 och då vart de världens typ panik vi for dit direkt och då fick jag och mamma sitte där och vänte i en timme, men de tog bara fem minuter de vi skulle göra i de där rummet..-.- vadå ovärt.. menmen, då gick jag och mamma hem till henne och jag tog hundarna och gick tillbaka till morfars bil, då for vi hem till dom och sen for vi till ålund och va där ett tag. och nu sitter jag här hos mamma och äter vingummi, och vill bara sova.. tror att jag ska lägga mig och sen en film eller något sånt. vi får se vad det blir.
How_not_to_rape_large
sant.
-nudiich-

2012-07-05
23:26:39

picnik
hej!:) denna dag har gått sjukt fort! först vaknade jag där vi 1200 och då gick jag på toa, sen gick jag och la mig igen, då lyssnade jag på musik riktigt mysigt! sen så steg jag upp gick och satte mig vid datorn skrev ett inlägg här, sen for vi till stan, där gjorde vi väl inte så överdrivet mycket. vi typ köpte mat på icatorget från salladsbaren. de är så sjukt gott ibland! sen så for jag till kåge, satt och pratade med min pappa och min låtsas mamma en stund, sen cyklade jag till böviken där jag träffade först emma, sen träffade jag dogge. riktigt nice!;) sen skulle jag och emma bada i träsket i ostvik men det var kallt så de blev inge av. då for vi hem till mig istället och bakade negerbollar till våren picnik som vi ska ha imorgon!:) JA! vi ska upp klockan 0700 sen ska vi fara till spisen och sätta oss på en gräs matta och äta negerbollar mackor dricka saft och kanske spela kort!:) önskar att jag hade min kamera här så ni hade fått se lite bilder från våran picnik men nu råkar de ju vara hos mamma då så det blev ju ett problem det med! menmen, det finns ju mobiler. inte för det kommer bli så bra bilder men, de funka. sen så blev det ju inte att vi for till ålund idag då men det kanske ni redan listat ut? men imorgon lovar jag att då blir det! nu blir de inge mer skoj här inte! men nu ni ska jag nog ta och gå och lägga mig eftorsom att jag ska upp så tidigt imorgon. men ändå taggad jag är asså, åsså ska jag ju väcka fanny och fråga henna om han vill hoppa hopprep, fst de får nog bli någon annan gång tror jag, för nu ska hon ju lix upp jätte tidigt så då är de ju inte värt..
531592_10150998784384437_1743950379_n_largetyp sant ju.
-nudiich-

2012-07-05
15:01:04

Nyss vaknat.
Hej! ja ni ser ju på rubriken.. är fortfarande överdrivet trött,, men man kan ju inte sova bort hela denna vackra dag. idag är ju också en sån dära jobbig dag.. mamma och antii jobbar och jag ska följa men jag har ingen att vara me.. så om det är nån gullig person från byske som läser detta just nu så kan ni ju gärna smsa eller vad som hellst. och nu kanske det är så att jag blir av med mina underbart söta sköldpaddor också! lite synd, men ändå bäst för dom! jaja, haha jag vet att jag sa de här igår men nu får ni höra det igen.. vi kanske ska till ålund idag och städa våran stuga! kommer säkert bli trevligt!:) men nu sitter jag hemma i våran allmänt tråkiga lägenhet på moröbacke och skriver. ganske drygt men helt okej. nä nu vet jag inte vad jag pratar om längre. nu ska jag ta och gå och äte lite frukost ialla fall det kurrar i min mage.(A) sen får jag väl ta och ränsa åt min sköldpaddo är ju dags för det nu då..

HAHA ni måste kolla!
-nudiich-

2012-07-04
16:14:31

varmt!
Hej! idag har jag typ inte gjort något alls faktisk, det var tänkt att vi skulle till burträsk men det blev inte för alla vaknade typ försent.. men det blir nog att vi far till ålund istället. men just nu sitter jag här inne och har det allmänt bra! sjukt varmt ute alla solstolar upptagna så jag har ingenstans att sitta.. så då tog jag min mammas dator och här sitter jag då. när det är typ 20+ ute.. får typ dåligt samvete.. borde jag kanske göra något åt det eller? jo men jag ska nog ta och göra det.(y) får väl gå och sätta mig på någon om nu ingen har tänkt flytta på sig.. men nu får ni mina vänner ha det bra så får vi höras sen!:)
-nudiich-

2012-07-04
01:13:49

inte mycket att skriva ommmmmm
rubriken säger allt har verkligen typ inget att skriva om nu.. men jag kan ju skriva att det blev en lyckad kväll på byske badet med josefin, inte för vi gjorde så överdrivet mycket men de blev ju som ändå kul!:) men nu ni ska lill jag ta och gå och sova tror jag allt! känndes bra att lägga sig ner i sängen och sen en film!:)
 
-nusiich-

2012-07-03
18:34:27

byske
hej! min dag har varit riktigt bra! har varit med julia och fotat lite de va riktigt nice, fick en ny profilbid då också!:) men dagen blir bara bättre för nu snart far vi till byske på utebadet, för antii och mamma ska jobba. och då ska jag ta med mig underbaraste josefin, och vi ska bada och de så trevligt så!:) men nu mina fina vänner hinner jag tyvärr inte skriva mer för nu blir det att fara!:)
-nudiich-

2012-07-03
00:52:47

sovaa
Hej! Nu sitter jag här vi köksbordet med min mammas telefon i handen och skriver. känns helt okej. min dag har varit helt okej tycker jag. allt började med att jag steg upp vid 11.00 gick och duschade, sen blåste jag håret, sen sminkade jag mig och sen så for jag och röntga mina höfter och man får ju inte veta hur det va direkt utan dom skickar brev om hur de va och allt sånt efter ett tag. sen så for jag hemboch åtlite. sen mina vänner blev det lite jobbigstämning.. min underbara syster skjutsade mig till buss stationen och där stog då burträsk bussen så fint och väntade, sen.. när jag väl hade tagit av mig hjälmen så for den fucking äckliga bussen!:o jag blev så sjukt överdrivet sur! Men då hoppade vi upp på moppen igen och körde till e4 ni vet asså saken e4 inte vägen;) och då hann jag med bussen. sen när jag hoppat på bussen och skulle betala så sa han att mitt kort inte funkade bara för att jag har ett ungdoms konto..-.- då blev jag sur igen men då sa jag snälla och då fick jag åka med!:D sen så kom jag till burträsk och då va jag me dogge och då blev allt bra!:) om det blev nått fel i det jag skrivit är det inte mitt fel.. -nudiich-

2012-07-02
02:48:18

hemmaaaaa!
Hej! äe nu äntligen hemma efter en vecka i borlänge! vill både såga äntligen och korv, för jag vill både va hemma och vara där längre. för vädret sög och då kunde vi typ inte gö nåmer än att sitta inne och titta på en eld.. så de va ju lite små drygt ibland men ändå supermysigt! men sen efter nån dag så va väl vädret helt okej, i alla fall så man kunde vara ute, så då for vi till kupolen och köpte lite kläder. ni ska få se bilder sen men orkar inte nu för nu ska jag göra mig klar för att gå och sova. ska ju upp ganska tidigt imorrn så de är väl bäst att jag börjar göra mig klar nu snart. och om ni undrar vad jag ska göra så ska jag röntka mina höfter, minns inte riktigt varför, men kommer nog inte vara nå fel på dom inte. sen efter de så ska jag till btk och vara me dogge. vad vi ska göra vet jag inte men de bli säkert kul!;) och nu får ni leva me as kass bilduppdatering men det kommer bli bättre jag lovar!:)
 
Får duga med denna för ett tag till!;)
alla gilla min kigurumi.
-nudiich-