2012-09-30
22:43:29

tack tack tack!
Ja nu ser ni ju vad jag vill tacka för! jag tycker ni är helt underbara! tacktacktack!!♥
KEEP ON READING SANNAWEDIN.BLOGG.SE!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2012-09-30
17:17:47

nail polish
hej! har nyss målat mina naglar, vet att bilderna blev as suddiga meeeen, inte mycket att göra åt de nu, så lev med det eller titta inte!:)
 
Så började jag↓,
 
 
FÖRE ↓
 
 
De jag målade med. (tyvärr as suddig...)
 
 
EFTER↓ inte stor skillnad men.;)
 
 
Ja, nu blir de ner för att äta! efter maten om jag inte har så mycket annat för mig kan jag ju ta och berätta om system kameran jag fotar med!:)


 
 

2012-09-30
15:37:38

dagens foton!:)
Vatten bilder,
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotade lite ute med Emilia Bäckman:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite inne fotografering som ni ser!:)
 
 
 
Sen så har vi ju bilderna som emilia tog på mig ute, fanny har tagit profilbilden jag numera har på facebook, kommer byta bild igen om en vecka då vi ska fota igen!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja! de va de lilla jag hade att bjuda på hope u like it!
Ni kan ju komentera och skriva om ni har någon favorit, eller om det är något speciellt ni kanske vill att jag ska ta kort på oftare eller några sorters bilder som inte ens finns på min blogg! Ja de är bara att tycka till som ni kanske märker! Japp nu ska jag publicera de här inlägget sen ska jag länka bloggen på facebook!:) ni må hade!
 
 

2012-09-30
00:19:03

inga ord bara bilder, massa bilder*

        Finaste morfar!!!
         Bilder från dages fina dop/bröllop!:)
        Först bröllop!:)
        Sen dop!:)
       Bild på de ny blivna paret! Grattis!!

               bilder från nyligen! klaga inte på mina ögon tack!:)
(oseriös på ganska många bilder där uppe↑)
Ja! nu hoppas jag att endel folk är nöjd! ja sen har jag inte så mycket att berätta, en bild säger ju tydligen mer än tusen ord så där har ni ju ganska många ord!:)
ja men kan ju ändå samanfatta lite kort sen så ska jag roa emilia lite! ja emilia ska sova över hos mig i natt och vi ska sova i min JÄTTE STORA SÄNG!! ironisk(?) ja men först så startade jag dagen med att duscha sen åt jag lite fil, sen for jag på dop/bröllop, sen for jag hem och åt sen for jag på discot vi skulle göra med tjejgruppen! de va riktigt kul! ja sen ringde jag till min pappa och frågade om emilia fick sova hos mig och det fick hon! så nu lever vi vårat liv, som ett par vanliga människor!:) aja ni må hade!
/sändiieh

2012-09-25
20:54:33

cupcakes!:)
tja! har inte så mycket att berätta efter som att det inte har hänt något så speciellt, igår/idag var sjuk både igår och idag så det är anledningen. men jag for i alla fall på ug igår kväll och träffade alla dom riktigt trevliga vännerna som jag har där!:) sen idag så har jag typ inte gjort något alls sett filmer, sen skulle jag vara med josefin men hon verkar inte vilja vaa med mig eftersom att hon ine har sagt att hon har ätit än och hon brukar ätat typ 4-5(?) aja spela roll. men nu ska ni få bilder får bilder säger ju tydligen mer än 1000 ord!:)
fruktansvät goda!
:)
hatar mina ögon.
 sen har jag en ny profilbild på facebook ↓
åh, önskar att jag hade en annan..
sen har jag e ny omslags bild på facebook ↓
japp då vet ni!:)
/mej

2012-09-23
23:01:56

gott?
hej! trodde ju att jag skulle baka cupcakes idag.:) men så blev det ju inte för att vi inte hade något socker.. och de sög ju.. kan jag ju tycka då. men då gjorde jag dessa god saker istället!:)  ↓
kass bild jag vet, men sjukt gott var det i alla fall! ni skulle bara veta! ja men nu kan jag ju berätta lite bättre om kvällen igår!:) jag kom till josse kanske  vid 6 nångång asså på dagen eller kvällen vad man nu vill ha de till. sen typ pratade vi ett tag sen började vi med maten som jag skulle hjälpa henne med. då blev det natchos med salsa och smält ost på till förrätt, sen till varmrätt plev de hemgjord pizza, eller asså köpt deg, men den är väl ändå hemgjord då.(?) ja men i alla fall, sen till efterrätt blev de typ dom som ni ser däruppe fast med äppel saksak, dom jag gjorde idag hade jordgubb!:) blev typ lika gott båda två.:) men efter vi hade gjort varmrätten så for vi till maxi och åkte kundvagn, grymt roligt där asså!:D sen for vi hem till josse och gjorde efterrätten.:) och vi avslutade kvällen med att se en film, Trust den va riktigt bra, tips från mig jao!:) men en riktigt trevlig kväll blev det!:) och denna kväll avslutas med beck!:) så nu får ni hadet så bra så hörs vi imorgon! sovsågott allihopa, skola imorrn vetni!;)
 
bästa kvaliteten någonsin

2012-09-23
19:31:27

tja sanna här!:)
hej! igår sovde ju jag hos josse. och vi hade riktigt trevligt om jag får såga det själv. haha nu lät jag typ som jag trode jag va vuxen, nä men. ja sen va jag ju me henne en stund idag, och sen har jag väl varit hemma, han inte skriva längre än så här förlåt men nu måste jag gå och äta! hade!

2012-09-22
18:06:45

josefine arvehall
Hej! skrev inte ens igår? jag som till och med lovade bilder.:o blir typ rädd för mig själv.. men de blev inte att jag bakade igår så hade ändå inget att ta kort på. men igår va jag i alla fal med bästa Jossan, Ceilia, Åke och Philip!:) De va riktigt trevligt!:) vi gjorde inte så överdrivet mycke, vi typ va hos Åke och dampade, sen fick jag ett skratt anfall men åt vad de minns jag då rent inte, men kul va de då i alla fall!:) sen följde jossan mig hem för hon skulle ju då sova hos mig.:) vi gick och la oss typ direkt, då somnade jag typ vid tre kanske, sen vaknade jag igen vid fem, och då va jossan fortfarande vaken!:o då sa jag att hon skulle sova och då gjorde hon typ de.:) ja men sen vaknade jag typ vid 9, och då gick jag på toaletten och sen gick jag tillbaka och pratade med folk på kik bland annat matilda gellin!:) och sen höll jag och jossan på och åt och sånt som man gör på morgonen. sen så bar det av på cykel mot stan där jag skulle vara med matilda!:) de va första gången jag träffade henne och de blev riktigt kul! måste göra något snart igen!:) ja men nu ska jag fara iväg till josse där jag ska tillbringa kvällen/natten/morgonen!:) ni må hade!
glad cheyy
 

2012-09-20
23:58:45

hola yo no soy español porque soy sueco
hej! om det är någon som undrar över rubriken så står det, Hej jag är inte spansk för jag är svensk! höhö ja, min fantasi är ju normal. idag mina vänner har det varit en helt vanlig dag! vaknade vid 6 sen steg jag väl upp där vid halv sju kanske, sen hade min gulliga mama stigit upp och gjort en gröt talrik åt mig!:) bra start på dagen jao:) ja men sen rullade dagen på somvanligt. men sen så kom wille och typ sparakde ner mig.. nogföratt de va jag som sparka på hans ben så jag ramla men spelaroll.. jag fick i alla fall ett hål i armbågen, hade tänkt visa er hur de ser ut men tyckte att de va ganska äckligt ja men sen i alla fall hade jag träning, det gick bra! ja men sen gick jag hem till mormor och morfar och duschade sen åt jag pannkaka, sen satt vi och såg tv ett tag sen kom min mamma och hämtade mig, sen har jag väl suttit vid datorn resten av den tiden!:) ja men imorgon har jag i alla fall tänkt baka, vet inte riktigt vad men ni lär ju få bilder på det tycker jag, mina bakverk får ni ju bara inte missa!:D haha ja men nu ska jag typ gå och lägga mig eller något, vet inte riktig, men är i alla fall förbannat trött.. måste ju som orka heladagen imorgon, för jag ska ju vara med finaste josse också! taggaddddd till 1000 och mycket mer!
 
 

2012-09-19
14:00:03

på skolan
hej! nu sitter jag vid en dator på skolan och skriver på min blogg. och egentligen ska jag skriva på mitt smultronställe som ska sitta i boken om mig som ska vara klar i nian nångång!:) så ja nu kanske jag ska fortsätta ett tag till för jag ska ju snart ta canser spruta ni vet.. inte särskilt taggad men de är man ju aldrig. tror jag i alla fall. aja dags att gå nu! (skriver samma på båda bloggarna.. orkar inte skriva nytt på bådaaaaa..:$$$$$$) men ska i alla fall vara med bästa sanna lindgren efter skolan idag, och vi ska fara till stan och äta middag där sen ska vi till ug och vara där hela kvällen!:)
Nu---sprutaaaaaaa.....

2012-09-18
19:31:39

nya kläder!
hej! idag har jag varit sjuk så har alltså inte varit på skolan idag. hade ont i huvudet så då fick jag lov att fortsätta sova och så mådde jag bättre igen när jag vaknade!:) och de va ju tur annars hade jag ju inte gått mina nya kläder! 
Jag fick två par byxor, och så ska jag få skor på fredag!:)
Blå XLNT Byxa, Enfärgade 5-ficks jeans med dragked...ungefär dom där fast lite snyggare, och dom har tre knappar(y)
Svart Byxa, Finbyxa i avsmalnande modell med...sen typ dom, fast mina har utan dom där sakerna där man her skärpet.;)
Sen fanns det inget riktigt bra bild på skorna, men den här får duga. mina skor är svarta och dom på bilden ser ni ju filken färg dom är!;)
(google bild..)
aja nu ska jag se halv åtta hos mig!:)
-mej-

2012-09-16
13:20:40

skrev inte igår jag vet
hej! jag så ju då iförrgår attjag skulle skriva idag, men nu blev de inte så, för igår gjorde vi riktigt mycke, och de va riktigt trevligt tycker jag!;) först så väckte fanny mig genom att lägga sig bredvid mig i min säng och sen vaknade jag inte så då började hon peta på mitt huvud, sen så frågade hon mig i alla fall om jag ville ha gröt, och då sa jag visst de kan jag väl ta, så då gjorde hon gröt till mig pappa och sig själv!:) efter de så började alla brata om att vi skulle fara till byske eller furögrund, och då blev de att vi for till furögrund och typ gick i skogen, men tillslut kom vi fram till typ en strand, och då kollade vi till vänster och då såg vi piren, som är i byske! jag blev typ rädd, så då skrev jag saw i sanden och hedde ut den bilden på instgram.:) och förlåt än en gång för att jag inte sa till dig sanna att jag va i byske.. har typ dåligt samvete. ja men efter vi varit i byske/furögrund så for vi hem och åt middag, det blev kött gryta, den va god. sen efter de med lite tjat så for vi till vithatten och grillade korv, där hände inget speciellt som jag hade hoppats på. sen for vi hem jag sovde hela vägen därifrån, men sen gick jag i alla fall och la mig direkt. och sen vaknade jag idag vi kanske 12 nångång och då hoppade jag upp ur sängen och åt frukost, de blev havregrtns gröt, jag vet jag äter mycke gröt..:$ men de är faktiskt gott.:) ja men nu är de väl dags att börja baka inför matchen idag, ska ju lix ha med mig 20negerbollar och en jävla massa te!:) men först!!!!!!!!! andra bloggen:)
 
-mej-

2012-09-15
00:33:53

kul liv?

104 frågor.

1. är du kär? - kanske det
2. har du snusat? - nej
3. har du fimpat en cigg på nån annan? – nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? – ja.
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en tjej? - Ja.
10. hatar du någon? – Nej

11. älskar du någon? - Ja.
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - Ja.
14. har du legat brevid en tjej i sängen? – antagligen?
15. hatar du dig själv? - Ibland så
16. gillar du orange? - vad är de för fråga?
18. har du nån sjukdom? - Ja

20. har du en gris? –  Nej
21. har du en plattång? - Ja

22. har du en bror? - nej
23. har du sjukt bra humor? - ibland
24. är du brunett? – ja
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - ja
26. tycker du om hästar? – ja
27. har du en hund? – ja
28. har du skilda föräldrar? - ja
29. har du gått på simskola? – typ

30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja

32. har du fuskat? –  ja
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? -  nej
35 har du msn? – ja
36. har du en syster? - ja tre.
37. har du bruna ögon? - nej
38. gillar du att fota? - ja
39. har du sett dig själv brinna? – njaa

40. hjälper du dina vänner? – ja
41. gillar du tacos? - ja
42. tycker du att du är söt? -  nej
43. har du dansat? - ja
44. har du spelat fotboll? - ja, jag gör
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - typ
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? –  nej
47. har du ätit sniglar? – nej
48. äger du en locktång? - hela familjen gör, lockar aldrig håret,
49. gillar du att tugga tuggummi? - ja

50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – oftast
51. gillar du kläder? – ja
52. Hatar du falska vänner? – ja
53. gillar du räkna matte? –  nej
54. älskar du någon nu? - ja
55. Har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? – nej
57. Har du sett nån död? –  ja
58. säger du vad du vill? - oftast

61. kan du tala spanska? – lite
62. är du kortare än 1.60? – är typ så lång
63. älskar du sommaren? – ja
64. älskar du vintern? – helt okej
65. har du mer än 1 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - när jag är ensam hemma:]
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
69. gillar du att städa? - ibland

70. gillar du att sova länge? – ja
71. har du vart med om en olycka? - ja

72. är du förvirrad? –  ja
73. har du mer än 6 par byxor? - ja
74. har du förlorat en vän? – ja
75. gillar du att shoppa? – ja
76. har du varit i paris? –  nej
77. gillar du ormar?  - nja
78. klarar du dig själv? – ja
79. har du lagat mat? – ja

80. är du klantig? –  oja
81. har du foppatoffler? - ja
82. har du mer än 20 låtar på din data? - Ja på spotify jao.
85. har du mer än 7 par nagellack? - nja
86. har du busringt? – ja
87. har du skällt på din bror? - har ingen.

90. sover du med nått gosedjur? - nja
91. har du åkt nånstans utan att du får? - nej
92. vill du bara bort ibland? - ja
93. har du tältat? – ja
94. har du bränt dig? – ja
95. har du lekt med levande ljus ? - ja
96. har du lekt anden i glaset? –  ja
98. bor du i skåne? – nej
99. gillar du hip hop/rap musik? - nje

100. är du på sista frågan nu? – nej
101. är du singel? – ja
102. har du flygt flygplan nån gång? - ja
103. har du kul just nu? – nej
104. är du blyg? – beror på om den andra personen är de,

2012-09-14
23:31:00

Asså okej
hade skrivit lågnt sen försvann allt orkar inte mer skriv imorrn hej.

2012-09-13
16:17:39

Rubrik:
hej! idag har jag gjort typ allt de vanliga skola, sen gick jag hem och typ satte mig ned i en stol framför datorn, och nu sitter jag här och skriver på min blogg, och pratar med adam på skype och deär ju riktigt trevligt!;) ja men sen har ju jag fotbolls träning klackan 17.30 och sen har vi kiosk grupp möte klackan 19.30 så de blir ju att skynda sig från träningen och hem till pappa och duscha riktigt snabbt!(y) haha nu lät jag typ som en mamma, nä men typ äh skit i de. men nu vill jag berätta en grej.
jag har fått en ny helt underbar vän, vill ni veta vem de är? jo de kan jag ju ta och berätta! Det är finaste Sanna Lindgren. asså sanna om du läser de här nu så vill jag att du ska veta att jag älskar dig! du är en helt underbar människa och du betyder mycket för mig. vet att jag inte känt dig så överdrivet länge men de käns ändå som en evighet, älskar dig stumpan♥
-nudiich-

2012-09-10
17:52:33

emilia bäckman
hej! blir typ stolt att jág faktiskt skriver idag som jag lovade. ja men idag försovde jag mig och kom typ en timme sent till skolan idag..ochja de funka ju de med!;) och efter skolan så följde jag emilia hem. och då efter skolan så tog vi bussen hem till henne med andra ord till kågemarken.deärju riktigt trevligt!;);) jag och emilia har ju gjort en del, vi har bland annat varit i stallet och klappat tucci och mave domär ju som bara för söta tycker jag.:) sen så försökte jag visa emilia att jag kunde mocka men hon tyckte att jag var väldigt dålig på det..emilias blogg hittar ni HÄR! kolla gärna!:) men nu ska ni få en bild på tucci och mave tycker jag.:)

jätte fina!♥
 

2012-09-09
20:34:50

igen
hej! nu ska jag ta och försöka en gång till och berätta vad som hänt i mitt liv sen jag skrev sist!:) jag hade ju en överraskning till er alla människor som läser min blogg, och de va ju en så enkel överraskning som att jag har fått tillbaka min mobil!:) så nu har jag min underbara htc wilfires igen!:D:D känns hur bra som hellst, och som dom flesta kanske märkt så har jag ju instagram igen och de känns ännu bättre!:) ja men sen så har de typ inte hänt så överdrivet mycket, typ varit med mina underbara vänner, och typ left mitt liv som vilken människa somhellst.så att ja de blev ju inte direkt så mycke jag behövde skriva egentligen. nu kan vi ju hamna i nutiden. jag pratar med pelle, jossan och alva och nån calle på skype, och de är ju riktigt trevligt, behövde inte spendera söndagskvällen helt själv i alla fall!:) aja nu måste jag nog gå och duscha tror jag faktiskt!;)
-nudiich-

2012-09-08
21:47:45

ojojoj..
hej! har inte skrivit på.. ja vi behöver ju inte ta upp det tycker jag.. ja meeeen i alla fall nu ska jag göra de jag tycker att jag är väldigt bra på, låtsas som om ingenting har hänt!:D oj hann visst inte skriva längre än så häär.. för nu ska vi se film, och nu ska jag kanke ljuge eller ja de vet man ju aldrig men nu säger vi som att jag skriver sen när jag kommer hem igen, villket blir imorgon!;) men nu ska vi som sagt se film vilken minns jag inte men nån skräckis i alla fall!;)
-nudelen-

2012-09-02
18:33:05

mobilbloggar jao
Tjenare, nu ska jag vara väldigt kotfattad snart slut ström ni vet..ja men vi hade i alla fall cup och vi vann två av tre matcher stolta och vi kom tvåa i hela skiten. Sen hade vi match idag vinnst med 2-0 coola flikker vi är, ska ska gå och äta nu, blir lax och pasta, mums!(y)
-nudiich-