2012-11-27
20:09:48

uw
oj.. alltså ja.. jag vet inte vad som har häntmed mig.. de är bara att erkänna att när jag är hos mamma blir de inte av att jag skriver så mycket..:s och de kan man ju som säga att de är väldigt onödig.. men är väldigt stolt över er fina människor som tittar in på min blogg ibland ändå! stort tack till er! och nu har jag inte tänkt göra typ världens längsta inlägg om vad jag gjort dom 10 senaste dagarna så ni behöver inte börja bli rädda nu asså..(a)
men jag kan ju i alla fall ta den här dagen:) då typ vaknade jag som vanligt,sminkade mig, hedde bort luggen med en hårklämma, sen gickjag mot skolan, och ja jag kläddeju såklartpå mig också men de ärju ganska uppenbart.;)
sen så rullade dagen på somvanligt fast mer skratt än vanligt idag asså.. haha börjatyp skratta av att tänka på de.. ja men sen gick jag hem från skolan helt forever alone men de funka ju å, när jag kom hem så åtjag en macka och såg film,sen åt jag middag och sen städade jag mitt rum och nu sitterjag här med datorn skriver här och smsar med min fina♥ 
ja de va typ de jag hade att säga:)
 
 
-sanna

2012-11-17
22:37:59

nya proffen jao

2012-11-14
16:32:33

helt normalt-
hej! alla dagar jag inte har skrivit har varit helt vanliga sändy dagar, varit i skolan och typ varit med mina vänner, de funka ju å. ja då visste ni de.
/mej

2012-11-11
12:23:37

fotat lite jao
nu får ni bilder sen lite ord på slutet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
japp, de va bilder från nån dag sedan och bilder från kgb igår!
men nu ska jag äta sen blir det en innebandy match för mig!;)
/sannawedin

2012-11-09
15:06:56

need u
hej! jag skulle vilja att mi hjälper mig lite.och de ni ska hjälpa mig med kommer också automatiskt att göra bloggen roligare för er att läsa/titta på!:) så alltså det ni behöver gör är att kommapå "teman" som jag ska fota, kommer ha ett tema i veckan och om ni inte ger mig ett tema så får jag väl helt enkelt hitta på något eget, men jag vill ju såklart att niska ge mig ett tema!:) och det kan ju vara tillexempel, kyla, värme, porträtt, natur och så vidare!:)
 
duckface-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bilder från denna dagen alltihopa!:)
ni må hade!
 
 

2012-11-08
17:35:40

ledsen
blir så besviken ibland

2012-11-08
09:16:51

finaste jag sett
hej! har tänkt börja skriva varannan dag på den här bloggen och min andra, ojoj de visste ni inte att jag och min två vänner andréa och elen har skaffat oss en ny blogg, vid namn faquria.blogg.se vi är så häftiga, fråga inte vars vi fick namnet ifrån, hehe facktiskt jag som kom på de.:$
men nu sitter jag med en dator på bilden och de är ju helt okej, men nu ska ni få se vad jag gjort!:)
 
Före:
Efter:
stoltnnnnn
jamen nu ska jag draaa mig tillbaka!:)
/sändiii

2012-11-05
18:03:25

vad har jag gjort?
hej! förstår om ni aldrig vill läsa här igen för att jag har föööööör dålig uppdatering, nae men seriöst nu då, förlåt, har verkligen inte haft tid. man då undrar ni säkert vad har ungen gjort då? och de tänkte jag berättaför er fina människor som läser eller bara tittar på bilderna.:)
 
Fredag: det började med en vanlig skoldag, jag slutade 14.10, sen for jag hem, åt middag, sen for jag tilll bussen som gick mot staden klockan 18.00, men allt blev till krånglat så blev tvingad att ta en annan.. men sen så hoppade jag i alla fall av vid brandstationen och gick hela vägen hem till julia, där chris också va. sen bytte vi lite kläder och sen begav vi oss mot nhdiscot! de va en riktigt trevlig kväll! när discot sedan var slut så fick vi skjuts av jossans gulliga pappa, han slöppte av oss vid brandstationen, sen gick vi hem till julia igen!:) och där spenderade jag alltså min natt tillsammans med henne i deras bastu!:)
 
Lördag: då vaknade jag upp i bastun hos julia, vi steg upp och klädde på oss. sen åt vi lite frukost, sen begav jag mig mot min mamma för att där hämta min efter längtade dunjacka! sen så for jag tillbaka till julia, då va vi där enstund, sen gick vi iväg till hockeyn som var då! och då stog vi ju där ett tagoch såg glada ut!:) sen i alla fall när hockeyn var slut så kom min pappa och hämtade oss, och då for vi alltså hem till mig i kåge, där vi åt middag och spenderade natten. vi såg film typ hela kvällen, men härifrån har jag faktiskt lite bilder!:)
 
 
 
 
 
 
 
 
fina vi är♥
 
Söndag: då vaknade jag och julia upp i min säng där vid typ 9? förstår inte varför meeeen.. då steg vi ialla fall upp och klädde på oss och sen gick vi och åt frukost. efter de så bakade vi tigermuffins! dom blev faktiskthelt okej goda!:) tyvärr inga bilder på dessa skönheter. men efter vi gjort de så typ låg vi och spelade på våra mobiler, socialaaaaaa. ja men sen i alla fall var det dags för mig att fara iväg på en innebaandy match som var på kaplan, tyvärr så förlorade vi, men inte med särskilt mycket, detblev 3-4. sen så for jag till min mamma efter det och där var jag ensam enstund sen kom mamma hem efter att ha varit på coop.men sen typ chillade jag där tills jag gick och la mig.
 
Måndag: då vaknade jag upp i min säng tror klockan var vid 10? ja men spelaroll. sen så såg jag typ tv, och åt litegrann, sen for vi iväg mot urs, där vi skulle vara ögonmodeller! de var riktigt roligt måste jag ju få säga! nog för att jag trodde de va en somskulle sminka oss, men hon den där flickan var smart! hon förklarade för oss hur vi skulle göra sen fick vi göra det själva så att vi skulle kunna göra det igen när vi kom hem! jag blev faktiskt ganske nöjd! och nej, mina ögon kommer inte synas någonstans. Efterdet i alla fall, så blevjag skjutsad till hamn där jag spenderade kvällen med matilda! vi gjorde väl inte jätte mycket, typ gick omkring där och åt bilar, choklad och pepparkaks deg! sen typ satt vi på badet!:) sen for jag hem där vid tio.
 
Tisdag: då vaknade jag somvanligt, sen vet ni resten. sen vid nåntid, såfor jagoch mamma iväg mot kåge, för att äta middag hos mormor och morfar, sen for vi vidare till byske, där de va nå spök grejs, och där var jag då med sanna, och vi hade väl inte sååå överdrivet mycket att göra där eftersom att jag inte ville bada..:$ men de var ju endå trevligt tycker jag! men sen komme vi på att vi skulle vara med i den där spöstig saken! och då blev det riktigt roligt! nog för att jag blev slagen 3 gånger med funkar ju också!:)sen for jag och mamma hem och sovde!:)
 
Onsdag: denna dagen såfor jag hem till min pappa i kåge! och typ dirket jag kom hem till han så var det bara att packa om fort som en liten frukt, för då skulle min pappa skjutsa mig till jossan där jag skulle spendera natten med henna och en massa skräckfilm! de va riktigt trevligt tycker jag!
(kvallan.. men den är från insta sååå..) så såg vi ut ett tag!:) finfina♥
 
Torsdag: då var jag bara ensam och hade det väldigt lugnt.
 
Fredag: Då vaknade jag väldigt tidigt, eftersom att jag skulle iväg till piteå och bada med matilda!:) vi hade riktigt roligt då må jag säga! eller jag tyckte då de i alla fall! sen när ja kom hem så for jag och mina familjemedlemmar iväg mot bowlingkompaniet där vi då skulle discobowla! de va ju som roligt! jag kom 3a!:)
(bild från insta igeeeeeeen.)
 
Lördag: Då hade vi en riktigt trevlig halloween hemma kväll! ska inte skriva mer bilder istället.
de va min dag de!:) riktigt rolig!
 
Söndag: då var det tjejkväll på holken, orkar inte skriva mer än så, ni får väl fråga om ni undrar.:)
 
Idag: skolaaaaa.
nu mat, sen träning,
håååååj.