2012-01-31
16:26:43

Dag 12 - Något jag gör hela tiden
skrattar.

2012-01-31
16:24:34

bilder från helgen!
ellen gulle!♥


cola nu då och för alltid!♥


lan


HIHIHIHI


fina:]


asså vadå bjud..?


mitt öga jaooo


karamell kungen!♥


LN♥


den har jag gjort:$


aik♥


sötis ln♥


haha vi är söta..:$


glömde rotera den...


sims lan

sötisar!♥


-vvt-


vatten hål:]


Ockelbo♥


farmors hus♥


vvt


vvt


vvt


vvt





idag!


dagensoutfit!


lampa


rumpa


happyface.


haribo nappar-mix

-nudelen-

2012-01-31
15:33:13

vvt i mitt hjärta! om jag hade haft ett.
tjatja. idag har jag inte gjort så mycket. typ de vanliga skolan å så ni vet. men idag har jag typ inte gjort nå alls på lektionerna å så.. jag hade glömt typ alla mappar hemma för jag ligg efter i typ allt.. haha känner mig pro i matte jag är typ 37uppgifter efter.. biggis blev lite hett på mig när hon såg de.. aja morgondagen har jag inga direkta planer för. jo jag ska typ tömmadiskmaskinen he in saker i den damsuga nere och städa mitt rum..-.- menmen de är värtde!;) bilder från helgen och dagen får ni i ett annat inlägg tror jag. justnu så sitter jag och äter haribo nappar! dom e bäst! amen nu ni nu blir det film! imout!
-nudelen-

2012-01-26
23:03:59

Dag 11 - Det här får mig att skratta
ALLT!

2012-01-26
23:02:30

ellen=lan.
Hej rubriken stämmer inte lite. nog för att vi nyss har börjat lana men asså.. vi spelar gta och facebookar. åsså ska vi spela the sims standsatta. sen så kommer philip och simon att koma på ett tag. och de kommer bli jätte kul! menidag va jag ju på julias skola de va typ ganska kul ändå. haha men de va lite pinsamt alla prata typ om mej... sen for jag å julia t stan och träffa åke å nån jag int vet vem de va. sen så for jag hem med halv4 bussn så va jag hemma i kåge typ 4. sen åt jag sen for jag till ica och träffade ellen sen for vi t jag och lämna lite stuffs sen drog vi t philip och såg film. sen så gjorde vi inte så mycket. och nu sitter vi här jag och ellen lövgren. tillsammans bara jag och hon. men nu ska vi byta. hon ska sitta viid daroen och jag ska spela gta. men jag ska göra den dära 31dagar grejen först OFC!
-nudelen-

2012-01-24
16:53:47

Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
min familj
&
mina bästavänner.

2012-01-24
16:46:45

presenter.
hej. idag har jag typ inte gjort mycket. eller ja jag har typ vare på skolan men de räknas ju som inte..just nu så sitter jag och äter en jule nisse, dom är så sjuktgoda att de fatter ingen.. men som jag sa igår så ska ni ju få se vad jag fick för någe igår!:)
den hära röda musen fick jag av min syster fanny!:D
+ en mick som jag glömde ta kort på..:( :D
Den här kamera väskan fickjag av pappa!:D
den hära fina rödakameran fick jag av pappa!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
dom hära 13 underbara jule nissarna fick jag av mia och elina!:D + 150kronor!:D
TACK ALLA NI!:D
ja det var vad jag fick. men asså jag glömde takort på de jag fick av mamma mormor och morfar och antii.. men de får ni väl se antingen senare idag eller så fårni se imorrn. troligast senare ikväll, för jag ska ju till mamma imorrn efter skolan och sova där såimorrn bli de ingen uppdatering trorjag.. menmen de blir som det blir.. a just nu annars så håller jag på dö för jag är så sjuuuukt hungrig... hoppas att pappakommer hem snart. å då ska ju han göra så att mina bildersom jag tar sparas där dom ska.. jag blir såar för när jag tar en bild så kommer ju bilden upp sen när man tagit den så man får se den i typ 2sekunder, a men då sen då man tryck å ska kolla på den då står det fil fel.. nån som vet varför..? pappa ska typ ta tebaka kameran därifrån han köppte han å klaga sa han.hoppas att han gör det nu snart så jag kan använda den till ihelgen! för nu har jag fått veta att i ska till vvt i helgen!:) och nu SKA jag få köra skoter! ni ska veta hur mycke jag ha längta! åsså taggar jag torsdag! först ska jag följa julia t hennes skola föe vi är lediga. sen så ska jag lana med ellen på kvälln!:D sen så taggar jag imorrn, för då ska jag köpa min pinne till mitt öra!:D de ska ni få bild på när jag kommer tillbaka till pappa!;) men nu ska jag fortsättamed min 31 dagars grej! vi hörs.
-nudelen-

2012-01-23
19:30:27

Dag 09 - Min favoritplats
i mitt rum.

2012-01-23
19:26:59

13år.
hej! idag är det en speciell dag!:) eller ja.. inte så speciell men ändå ganska. för det är ju då så att jag fyller 13år idag!:) jag tycker i alla fall att det är en bra dag hitills! jag tror att jag glömmde säha vad jag fick igår..? amen jag säg dedå i alla fall nu. jag fick en stor gul tröja, jag fick 5 linnen, en mascara en kajal en svart ögonskugga, ett par byxor och en filt. men nu i alla fall så sitter jag och dunkar musik medans pappa slår in mina presenter.:D jag tror typ att jag kommer få en kamera, efter som att jag inte har fått nå tidigare idag. men man vet ju som aldrig..;) men sen kanske imorrn eller bara senareidag så kommer ni att få se vad jag fick. å då kanske jag har tagedom korten med min kamera som jag kanske kommer att få.;) imorgon blir det att vara med josefin. vi ska ta kort med min nya kamer som jag kanske kommer att få idag.;)och ja jag vet att jag tror mycke..men jag vill verkligen ha en kameraaa..... nä men annars så äre väl bra med mig. nä men jag vet inte vad jag ska skriva mer för jag får inte komma ut från mitt rum än.. eller jag tror inte det i alla fall.. fast ja jag kan ju göra den dära 31dagar grejen. ja så får det bli!
pussar från nudelen-

2012-01-22
23:40:11

Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
hmm.. svårt.
menjag tror det blir när jag fick min htc, ni ka veta hur glad jag blev då.
-nudelen-

2012-01-22
23:27:45

förlåförlåtförlår FÖRLÅÅÅÅT!
hej rubtiken säger allt! men jag har verkligen inte haft tid att skriva.. och nu kan jag inte skriva mycket förjag ska sova. klockan är mycket.. åsså mpste man ju vara pigg imorrn!jag bli 13jaoo! men nu ska jag bara visa lite bilder från igpr för jag jossan och julia hade ju hyrt ett gästrum då.
detta var då tårtan, gjord av maräng, glass, grädde och godis.
den var JÄTTE god!
där blev det en skål med dombästa! älskar er snuttor!<3
så sågman ut igår! ni ska få se större bild på min kigurumi. jag får typ dålit samvete att niinte har fått se den..
så såg man ut på dagens kalas! btw.. ny proffe på fb;)
menmen hinner inte skriva mer nu än att jag hade en sjukt rolif kväll med er flickor!
godnatt -nudelen.

2012-01-21
11:50:33

Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden



just nu...
mitt hål i örat.
annars typ.
julia emma josefin emilia ellen andréa.

2012-01-21
11:42:44

julia.
hej. jag vet att jag tyå inte har skrivit på typ snart en vecka.. men jag har en anledning, jag glömde datorn hos min pappa så jag kunde typ inte skriva nå. jag har haft så sjukt dåligt samvete, menmen sånt är livet. ja själv blir man 13 typ om två dagar! de känns väl bra men det är inget specielt.det som är mer specielt är ju att jag ska ha ett "kalas" idag med jossan julia och kanske gabriel. vi ska sova i ett gästrum på mitt kvarter. fråga mig inte hur stort de är.. jag tror typ att de kanske är en meter brett och en meter långt.. nä men utifrån se de väl ganska stort ut. jag och julia ska fara och hämta nyckeln idag hos per-erik. han bor också på mitt kvarter. han e som gulli. men nu skriver jag med douglas. jag sa kom men han vill inte för han hatar mej för han tycker att jag är en fjortis. så han tigg att jag ska va sur pån.. eller ja han sa ju inte de men jag vet.. jag tror att mamma har köpt presenter till mig! hon har varit i stan och hon frågade inte om jag ville följa eller nå hon badrog.. intatt sovde jag hos julia de va jätte kul! vi såg de okända på youtube och vi såg svampbob. vi tog kort, (ni ska få se några) sen så fick jag min natt humor och jag skrattade åt typ allt då..-.- kände mig ba såååå dryg.. sen så glömde jag ju säga det att jag har tage hål i mitt öra, ni vet ju de där som man har två hål och en pinne mellan? men de är i alla fall så jag ska ha. menmen har inte mycket mer att säga tror jag. eller jo en sak. vi hörs sen.







-nudelen-

2012-01-14
18:01:06

Dag 06 - Mitt tidigaste minne
asså de här va ju jätte svårt jag har ju så många minnen.
men ett som känns pricis som om de va igår
det är nog den gången jag klämmde
mitt fuck you finger i mammas
bil dörr, tror jag.
då va jag kanske typ 4 eller 5.
-nudelen-

2012-01-14
17:57:39

im your tamagotchi.
hej, idag har jag typ inte gjort jätte mycket, blev att fara till stan med pappa, fanny, felicia, och mia! fi for först till elkedjan pappa skulle typ hitta nya fönsterlampor till köket, men de hittade han inte där. sen for vi och träffade mia på elgiganten och då blev ju jag asglad för då skulle ju jag få se min lilla bejb, men då blev jag assur sen istället för då hade dom ju NATURLIGTVIS inte kameran i butiken.. asså omnån av mina vänner skulle ha sett mig då asså den skulle bli rädd för mig.(A) a men senfor vi vidare till ljusexperten och tittade lite, vi hittade inget där heller, eller jo jag gjorde men den kostade typ 3000 så jag fick den inte..-.- men efter vi hade varit där så for vi vidare till clasohlsson och där hittade i alla fall jag massa saker som jag ville ha, men då sa pappa -DU FYLLER JU ÅR SNART, SÅ DÅ FÅR VI SE VAD DET BLIR.:D ni ska veta kännslan när han  sa så.:D jag blev typ sjukt glad då, för innan han sa de va jag fortfarande lite sur för de där me att kameram inte fanns där.. men sen i alla fall så for vi till min mamma och hämtade ett tjockt brev som jag tydligen hade fått, och de va då från FRIDA och i de va de bara en kalender.. men den va typ ändå ganska bra eller vad man nu ska säga(A) btw.. vi hittade inga lampor på clasohlsson heller. men efter vi va hos mamma så for vi vidare till lakkapää, jag har varit där för första gången idag! de va typ lite randåååm där men vi hittade i alla fall lampor där!:) dom va riktigt fina! har ingen bild på dom nu men ni kan få se sen.(om jag kommer ihåg) sen på lakkapää så tag jag sånahära färgtester asså vägg färg saker, jag märkte att de va namn på dom så då tog jag typ alla namn som jag viste vem de va. om ni fattar?(a) de kommer ni garanterat att få se lite senare (när jag fått en ny kamera om 9DAGAR!) Morgondagen ser ut så här: kalas. nä jag skoja ba men seriöst, vi ska ha kalas för min lillasyster Elina, då ska vi ge henne presenterhihi jag vet vad som är i dom. men jag ska inte skriva de förens hon har öppnat dom. ja men de va typ de jag ska göra imorrn så att eeeeeeeee, nu har jag typ inte så mycke mer att skriva om, men jag är typ stolt att jag har skrivit en hel ruta för en gångs skull.(A) men nu ska jag hjälpa till med att plocka bort julen i alla fall i mitt rum.
-nudelen-

2012-01-13
15:34:05

Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Detta är lite svårt..
men när min onepice kommer kommer de bli den tror jag.

2012-01-13
12:00:19

mobilbloggar
Hej, nu sitter jag här på skolan och mobilbloggar, de ä ju som ganska kul, i alla fall när man inte har nå bättre försig. Haha idag ska jag typ inte göra någe alls tror jag, eller jo jag ska äta kakor(Y) då fatta ju säkert alla vilka kakor jag menar? Jag ska typ kanske vara Me jossan i helgen om de nu blir. Haha jag tror nästan inte att de ä som hon sa, asså att hon hade bestämt Me nån annan, men somsagt de tror jag nästan inte på.(a) aja nu ska jag typ gå till lektionen för a vi börja typ nu snart tror jag i alla fall. -nudelen-

2012-01-12
16:51:29

Dag 04 - En resa jag minns
Det blir nog resan vi var på för typ,
3år sedan.
Resan till Rättvik!
Den var helt underbar,
och jag vill dit snart igen och då vill jag fara till
lexandsommarland
igen.

2012-01-12
16:47:21

q
hej, haha jag märkteatt jag aldrig har haft en rubrik på q så då tänkte jag att då gör vi så här åsså då skrev jag q. aha okej ganska uppenbart..-.- men i alla fall så idag har de varit typ en vanlig dag, jag vaknade kläddepå mig satteupp håret och sminkade mig, aå sen for jag. sen så va de vanliga liktioner och sen så skulle våran rektorprata om nå typ göraom skoléntren(stavningen..?) men annarsjust nu så lyssnar jag på musik, typ billy talent och sånt ni vet;) men i alla fall så ligger jag under ett täcke och det är verkligen JÄTTE varmt här under.. asså ni ska veta hur mycka jag tagga å bli 13! och nu är du ju bara 11dagar kvar, och det är verkligen inte mycket. asså om jag ska vara helt ärlig tror jag faktiskt att jag kommer få denna-> för varje gång jag pratar om den så byter pappa ämne och när jag kommer in i vardagsrummet så lägger han bort sin dator.;o men men jag får jue inte hoppas för mycke nu asså, för ja, man vet ju aldrig. HAHA minasköldpaddor flåsar på glaset! deser jätte kul ut! påtal ommina sköldpaddor så hade ju jag köppt en ny flyt sak åt dom men tro ni int att den va för liten för dom små parvlarna..? menmen nu har jag inte så mycke mer att skriva om, jag ska fortsätte med min 31dsgsrs grej;)
-nudelen-

2012-01-11
21:57:30

Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
mina bästavänner.
mina systrar.
Min dator.
Min mobil.


-nudelen-

2012-01-11
21:55:49

ravioli i tomatsås.
hejsan alla doods. idag har jag varit med josefin hela dagen typ. som det står på rubriken så åt jag ravioli till middag, de är jätte äckligt.. jag trodde typ att de skullevara lite gott när folksa att de typ skullevara nå kyckling eller typ kött imen då va detyp nå jävle mosade potatis bollar.. nä jag skojja ba. men idag såharjag varit i skolan åidag harvi fått typ asså att vi sitt i 4a grupper istället för å sitta två och två. de blev typ mycke roligare;) men i alla fall så när jag va me jossan efter skolan så bakade vi, vi bakade typ nånting som i alla fall jag aldrig har bakat förr, de va typ nå chokladsaksaker, de blev i alla falla as gott;) ni får se en bild på kakorna, och två boyys jag sitter med i klassrummet. men nu är jag lite små stressad klockan är "mycket" och pappa vill att jag ska sluta nu, så jag måste skyynda...
Kalle och oskar;)
Plattade,                    &               in i ugnen;)
Resultatet:
erkän dom se goda ut?;)
Middan..:

Erkän den se äcklig ut?;)

-nudelen-

2012-01-10
21:43:25

Dag 02 - Mina bästa vänner
Julia Häggström.
Emma Lindberg.
Josefin Johansson.
Ellen Lövgren.
Emilia Bäckman.
Andréa Marklund.

2012-01-10
20:41:30

snw.
tja. idag var de första skoldan.. jag hade ont i magan så mycke att de fatta ingen. jag hade lust å gå hem typ hela tin.. i alla fall så ska jag inte prata så sjukt mycke om de utan nu blire mer annat. men jag måst ba få säga en grej om skolan.. HAHA våran bild lärare kallar mej för nudel! jag höll typ på skratta ner mej!:$ han sa att han hade stått där framme å sagt sanna flera gånger men de tror jag inte på, men sen så sa han nudel å då lyssna jag dirr!;o mina små underbara blupppaddor är i kåge nu! dom verkar trivas riktigt bra i de nya akvariet!:) och de är ju som bra.;) jag har ju fått ett element i mitt rum nu, asså seriöst de låter som en traktor.. bara så alla vet så fyller jag år om intemindre än 13 dagar ni kan få se bilder på vad jag önskar mig., där är som passande om 13 dagar blir jag 13 år(A) okej bra humor...-.- Jag va ju hos dogge igår, du va ju som riktigt trevligt.;)) vi typ gjorde int as mycke men de spela ju som ingen roll. imorrn ska jag va me jossan. vi kom väl göra de vanliga. göra köiibullsmakor och se film eller facebookn. men nu ska jag fortsätta me dedära 31 dagar grejen.
syns.

en canon powershot SX150 IS. högst på listan<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
en mus, spelar inte så stor roll vilken bara den är rosa(A)

datorväska, spelar inte heller så stor roll villken ba min dator ryms,

hittar ingen brabild på den men de ska i alla fall vara en kamera väska. a å den ska ju som passa t kameran å(A)

-nudelen-

2012-01-09
12:09:44

Dag 01 - Mina drömmar
Bli skådis & bli rik & flytta till Hollywood.
Skaffa jätte många hundar.
Få långt tjockt hår de ska va jätte ljust.
-nudel-

2012-01-09
12:06:38

Sanna nudel wedin.
Hej, igår så kom jag hem från holmön. tvärr så har jag inga bilder direkt. men emma har hon kanske redan har hettin dom på sin blogg. Den hittar ni  HÄR . idag ska ju jag till dogge. jag ska åka me typ 4bussar.-.- nogföt att jag gör de vanliga skoldagar också men.. i alla fall så ska jag åka med första bussen om typ 2 timmar och 40 minuter. och nu sitter min syster felicia här bredvid mig i en annan stol. hon vill se film med mig men jag vill sitta vid datorn för jag ha int gjort de på typ 5 dagar..-.- därför har de varit as dålig uppdatering.. men jag kan ju ta och berätta lite om veckan som varit. dom första dagarna såg vi typ film hela tidn de va ju som stabilt. sen en av dom sista dagarna så gick vi till en kyrkogård. å då tog jag massa bilder å då blev dom typ röda.. de va värsta läskittttttt;o men nu ska jag göra en sån dära 31 dagar grej;)
hejdå/nudelen.

2012-01-05
04:36:57

emma.
Hej. Ny sitter jag här hos emma och mobilbloggar. Det är riktigt roligt att vara här rycker jag. Jag och emma lanar och de tycker jag är jätte roligt. Vi lanar guld kompassen, vi spelar det på ps2an. Detcär jätte roligt. vi har typ klarat hela spelet snart. Vi har spelat sen 16.30. Det är ju snart typ 12 timmar sedan vi började spela. Men ny ska jag fixa. Hej då/sanna

2012-01-04
00:24:56

en ny sån här.
Dag 01 - Mina drömmar 
Dag 02 - Mina bästa vänner 
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan 
Dag 04 - En resa jag minns 
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben 
Dag 06 - Mitt tidigaste minne 
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden 
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas 
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Bästa fotot hittils
Dag 31 - Det här älskar jag att göra

2012-01-04
00:21:11

fler bildor

2012-01-04
00:08:16

bildor
HÖHÖ jag lovade ju några nya bilder så(A) (int för doom ä så nya men..)

2012-01-03
22:38:14

Dag 10 - 10 sista ord
  • Jag älskar dig fanny, antii, felicia, mamma och pappa.
  • Fanny får mina skor.
  • Emma lindberg jag älskar dig och jag kommer aldrig att glömma dig även om jag är här och du är där.
  • Josefin johansson jag älskar dig, du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.
  • Alla mina vänner är underbara.
  • Antii får ta mina sims spel.
  • felicia får en fåse tortilini.
  • God jul.
  • Gott nytt år
  • Glad påsk.
ja jag vet att jagf är pro på komma på saker.. -.-
/sanna nudel wedin.

2012-01-03
22:27:31

jönssonligan.
hej. jag vet att jag typ bar4a skriver om filmer..-.- men filmer äg när man int ha nå liv å int orka röra sig ur sängen å så(AAAAAAA) men idag som de står på rubriken så ska jag se jönssonligan. de känns som enbra grej å gö när man är döende. jag skojade. men jag ska typ försöka he in bilder på datorn bredvid så folk kan få se några nya bilder. men i alla fall nu ska jag he jönssonligan på mina usb så att jag kan se dom nere iställe för uppe;P
hejhej/sanna,

2012-01-01
14:05:02

Dag 9 - 10 sätt att vinna ditt hjärta
  • Snäll.
  • Fina ögon.
  • omtänksam.
  • glad.
  • humor.
  • kunna säga att den älskar mig.
  • underbar.
  • snygg.
  • fint hår.
  • gullig.

(JAG KOM INTE PÅ SÅ BRA SAKER!)

2012-01-01
13:56:27

Änglagård.
hej. Just nu håller jag på att laddaner änglagård, änglagård andra sommaren & änglagård tredje gången gillt. Jag tror faktiskt att dom är ganska bra. Men som alla vet så idag är det ju ett nytt år!:DD vilket betyder att jag fyllerår om typ 22 dagar! inte lite glad jag ä asså;) Men jag har ett problem med filmerna... nu är det såhär att den sista filmen är klar nu och jag måste ju sombörja med den förstaannars blir det ju konstigt... ja men jag får väl helt änkelt vänta på att den första ska bli klar. @-}-- (< detta ska föreställa en ros.) Om tre dagar ska jag fara till holmön med bästa emma om jag har bestämmt att vi ska ha kul hela tidn. först ska vi gå till en kyrkogård sen sa jag att vi skulle bada isvak, men jag tror inte att det kommer bli..
menmen nu tror jG tt jag ska ta dag 9!:)
hejdåå/nudel